Windows 7 Forums

Showing results 1 to 6 of 6
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Gary1951
Forum: Windows Updates & Activation 03 Mar 2011
Replies: 17
Views: 23,649
Posted By Gary1951
I went the repair install route after much...

I went the repair install route after much frustration. What has been changed from RC to RTM version of SP? I had no problems with either the beta or RC. Can only assume that something terminal...
Forum: Windows Updates & Activation 28 Feb 2011
Replies: 59
Views: 17,878
Posted By Gary1951
I bit the bullet and cloned my hard drive so that...

I bit the bullet and cloned my hard drive so that I had a fully functioning backup. Did an update install then ran standalone SP1 installer then went to windows update, only about 9 to download....
Forum: Windows Updates & Activation 27 Feb 2011
Replies: 59
Views: 17,878
Posted By Gary1951
After deleting SoftwareDistribution Folder SP1...

After deleting SoftwareDistribution Folder SP1 will partially download from Windows Update. Stops at 33% and gives same error 800b0100.
Strangely standalone installer still does nothing just gives...
Forum: Windows Updates & Activation 26 Feb 2011
Replies: 59
Views: 17,878
Posted By Gary1951
Hopalong, I realise that this is not a Microsoft...

Hopalong, I realise that this is not a Microsoft affiliated site and I value the support that sites such as this give,I can only hope though that someone at Microsoft does monitor the problems that...
Forum: Windows Updates & Activation 26 Feb 2011
Replies: 59
Views: 17,878
Posted By Gary1951
Why doesn't this affect other downloads or...

Why doesn't this affect other downloads or installs? You should simply be able to reinstall the package that is causing the problem. Why is a language pack so important to install a SP? This very...
Forum: Windows Updates & Activation 26 Feb 2011
Replies: 59
Views: 17,878
Posted By Gary1951
This post mirrors my experience exactly. Same...

This post mirrors my experience exactly. Same errors, I had no problems installing beta and later SP1 RC it appears that the problem is being caused after removing the RC. Checksur log references...
Showing results 1 to 6 of 6

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 19:30.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App