Windows 7 Forums

Showing results 1 to 12 of 12
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: mitchfultz
Forum: Network & Sharing 20 Feb 2013
Replies: 8
Views: 1,739
Posted By mitchfultz
Uninstalled and reinstalled the driver and driver...

Uninstalled and reinstalled the driver and driver software for the wireless card and ethernet card and still the issue persists.

Would it be useful to run one of those programs that creates a...
Forum: Network & Sharing 18 Feb 2013
Replies: 8
Views: 1,739
Posted By mitchfultz
I have opened auto-run and haven't seen anything...

I have opened auto-run and haven't seen anything suspicious or even what to disable. The programs that are starting up now are the same exact ones that were starting up before the issue started.
Forum: Network & Sharing 18 Feb 2013
Replies: 8
Views: 1,739
Posted By mitchfultz
I started it up in safe mode and networking only...

I started it up in safe mode and networking only and the wireless connection did connect after a few seconds.

So the problem occurs on a normal boot and boot with all startup programs disabled....
Forum: Network & Sharing 18 Feb 2013
Replies: 8
Views: 1,739
Posted By mitchfultz
I disabled all programs with MSConfig and I had...

I disabled all programs with MSConfig and I had the same issue, nothing changed. Any ideas?
Forum: Network & Sharing 18 Feb 2013
Replies: 8
Views: 1,739
Posted By mitchfultz
Will give it a shot and report back.

Will give it a shot and report back.
Forum: Network & Sharing 18 Feb 2013
Replies: 2,426
Views: 357,009
Posted By mitchfultz
That is crazy. :party:[/QUOTE] I can...

That is crazy. :party:[/QUOTE]

I can replicate it every time. Great school, great internet! haha
Forum: Hardware & Devices 18 Feb 2013
Replies: 2,046
Views: 310,772
Posted By mitchfultz
Cool deal, thanks!

Cool deal, thanks!
Forum: Network & Sharing 17 Feb 2013
Replies: 2,426
Views: 357,009
Posted By mitchfultz
CMU I love you ...

CMU I love you

http://www.speedtest.net/result/2516065554.png
Forum: Hardware & Devices 17 Feb 2013
Replies: 2,046
Views: 310,772
Posted By mitchfultz
Are these numbers good/bad? I don't know what...

Are these numbers good/bad? I don't know what they should be. My drive is the Kingston HyperX 3K 240gb.
Forum: Network & Sharing 17 Feb 2013
Replies: 8
Views: 1,739
Posted By mitchfultz
Boots fast but networking seems to lock up usability for a few minutes

Hi all.

I have a Dell XPS L502X laptop-Core i7 with a Kingston HyperX 3K SSD installed in it. The operating system is Windows 7 Ultimate.

I did a clean installation of Windows when...
Forum: General Discussion 17 Feb 2013
Replies: 1,910
Views: 159,211
Posted By mitchfultz
Hey guys. Been using this site for a few months...

Hey guys. Been using this site for a few months now and it has been really resourceful. Used it for a reference to find driver updates and how to optimize a fresh install of Windows 7 for a SSD. ...
Forum: General Discussion 28 Nov 2012
Replies: 1
Views: 1,988
Posted By mitchfultz
Computer will not wake from sleep, hard boot only solution

I'm new to sevenforums and would appreciate the help of some of you. I have updated my user profile with all of the details and specs of my system that is having my issue.

Recently, my computer...
Showing results 1 to 12 of 12

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 05:32.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App