Windows 7 Forums

Showing results 1 to 9 of 9
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Astort
Forum: Installation & Setup 15 Sep 2009
Replies: 14
Views: 3,660
Posted By Astort
Cheerio, it r a work! Thanks for helping out...

Cheerio, it r a work!

Thanks for helping out man.
Forum: Installation & Setup 15 Sep 2009
Replies: 14
Views: 3,660
Posted By Astort
SUCCES!!! OH JOY!!! Finally got everything...

SUCCES!!! OH JOY!!!

Finally got everything working!

One more question. My 1TB disk doesnt show up in the My Computer screen. It is connected properly. Any suggestions what it might be? When i...
Forum: Installation & Setup 15 Sep 2009
Replies: 14
Views: 3,660
Posted By Astort
Pff it completed the install, but know i have a...

Pff it completed the install, but know i have a black screen with nothing buy my mouse-pointer (which i can move around tho). When i reboot it just keeps coming back at the black screen.
Forum: Installation & Setup 15 Sep 2009
Replies: 14
Views: 3,660
Posted By Astort
Downloaded it from microsoft website a while ago....

Downloaded it from microsoft website a while ago. Dont know which version it is.

But errm, i thought every Windows Vista and Windows 7 supported RAID drivers?
Forum: Installation & Setup 15 Sep 2009
Replies: 14
Views: 3,660
Posted By Astort
OH GOODY It got past the Hd selection...

OH GOODY

It got past the Hd selection screen. It is installing windows as we speak. Ill report back with any updates.
Forum: Installation & Setup 15 Sep 2009
Replies: 14
Views: 3,660
Posted By Astort
Nope, didnt work. It did make my post faster...

Nope, didnt work. It did make my post faster tho...
Forum: Installation & Setup 15 Sep 2009
Replies: 14
Views: 3,660
Posted By Astort
Yup. I followed the Asus manual. My bios and raid...

Yup. I followed the Asus manual. My bios and raid array settings are correct, it is just windows messing up.
Forum: Installation & Setup 15 Sep 2009
Replies: 14
Views: 3,660
Posted By Astort
posted specs in TS

posted specs in TS
Forum: Installation & Setup 15 Sep 2009
Replies: 14
Views: 3,660
Posted By Astort
Big trouble installing W7 on RAID0

Hi!

As i mentioned in the title of this thread, i have some problems installing W7 on a raid0 setup.

I got 2 brand new Samsung Spinpoint F3 500GB disks, on which i am trying to install windows...
Showing results 1 to 9 of 9

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 05:33.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App