Windows 7 Forums

Showing results 1 to 25 of 26
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: larry d
Forum: Hardware & Devices 16 Jul 2014
Replies: 8
Views: 6,558
Posted By larry d
Thank you Carwiz, I will check it out and maybe...

Thank you Carwiz, I will check it out and maybe even try Samsung for help. :(
Forum: Hardware & Devices 14 Jul 2014
Replies: 8
Views: 6,558
Posted By larry d
All I see is RAID autodetect/ata and RAID...

All I see is RAID autodetect/ata and RAID ON

and it says my ssd is controlled by raid bios.
Forum: Hardware & Devices 14 Jul 2014
Replies: 8
Views: 6,558
Posted By larry d
Ok, So I did the suggested reg changes but they...

Ok, So I did the suggested reg changes but they were already set to 0. I'm not quite sure the bios supports ahci. I was reading a bit on it and someone (outside of dell) added to the existing bios...
Forum: Hardware & Devices 14 Jul 2014
Replies: 8
Views: 6,558
Posted By larry d
bench

bench
Forum: Hardware & Devices 14 Jul 2014
Replies: 8
Views: 6,558
Posted By larry d
Dell xps 420 and Ssd question

Hello, Does my xps 420 have the capability with it's bios to run the ssd in AHCI ? I can not find the setting. Here is a pic for my Samsung 840, thanks for any help.
Forum: System Security 23 Jun 2014
Replies: 13
Views: 4,314
Posted By larry d
Andrew, I think your right about that. One hour...

Andrew, I think your right about that. One hour just to set it to boot from the rom! I was pulling my hair out!! she finally got it and after reboot it still went past the cd-rom drive and booted in...
Forum: System Security 22 Jun 2014
Replies: 13
Views: 4,314
Posted By larry d
The os came with the coa so it has to be liget...

The os came with the coa so it has to be liget right? Im on the phone with her now and she is having trouble getting it to boot from the rom. I walked her thru the bios to have it boot from the rom,...
Forum: System Security 22 Jun 2014
Replies: 13
Views: 4,314
Posted By larry d
Malwarebytes found it but after reboot it came...

Malwarebytes found it but after reboot it came right back. I'm going to go with derekimo's suggestion . Thanks to all of you! Larry D
Forum: System Security 20 Jun 2014
Replies: 13
Views: 4,314
Posted By larry d
I'm using a cd I picked up for 68.00 w7 pro. I...

I'm using a cd I picked up for 68.00 w7 pro. I have not tried malwarebytes yet. My sister is at the wheel and she is not so savvy with computers. But I do like the diskpart Idea. Thanks everyone for...
Forum: System Security 20 Jun 2014
Replies: 13
Views: 4,314
Posted By larry d
Hello and thanks for the help. Here is what I...

Hello and thanks for the help. Here is what I have done so far. I downloaded superantispyware and ran it. it missed the Trojan. I then sent her a copy of spyware hunter 4 paid copy. updated and ran...
Forum: System Security 20 Jun 2014
Replies: 13
Views: 4,314
Posted By larry d
Trojan Rovnix.r (1500) explorer.exe

Just put a new copy of w7 pro on sisters laptop by phone. Just one quick question. Will a format of the drive get rid of it completely? Nod32 says its in the operating memory. Nothing is loaded on...
Forum: General Discussion 30 Apr 2014
Replies: 21
Views: 19,039
Posted By larry d
Thank you very much! I did not mention that I...

Thank you very much! I did not mention that I have the cd that came with the ssd. Would that be of any help? Thanks again.
Forum: General Discussion 29 Apr 2014
Replies: 21
Views: 19,039
Posted By larry d
I am able to see the ssd in the bios now, but i ...

I am able to see the ssd in the bios now, but i cant figure out how to change it from ide to ahci. I do not see a settings option.? Thanks for any reply-----------
Forum: General Discussion 28 Apr 2014
Replies: 21
Views: 19,039
Posted By larry d
Your absolutely right, I need to slow down....

Your absolutely right, I need to slow down. Sorry. I have to go to work now, hope you guys can help tomorrow.
Thanks much!
Forum: General Discussion 28 Apr 2014
Replies: 21
Views: 19,039
Posted By larry d
Sir George, I removed the hard drive and...

Sir George, I removed the hard drive and proceeded to your instructions. Set the time and date and factory defaults. I shut it down and re connected the hd. Now it's says no bootable devices. I got...
Forum: General Discussion 28 Apr 2014
Replies: 21
Views: 19,039
Posted By larry d
Can i remove the hard drive and continue?

Can i remove the hard drive and continue?
Forum: General Discussion 28 Apr 2014
Replies: 21
Views: 19,039
Posted By larry d
Yes I removed the cmos Battery and held the...

Yes I removed the cmos Battery and held the button down for 10 seconds. It then booted into the bios. I then set the time and date and scrolled down to factory defaults. I stopped there because I...
Forum: General Discussion 28 Apr 2014
Replies: 21
Views: 19,039
Posted By larry d
Wow, A lot of information there. Thanks , ...

Wow, A lot of information there. Thanks ,

Here is what i have done so far, When the boot problem happened I was running a diagnostic on the memory problem . I let it complete the scan and...
Forum: General Discussion 27 Apr 2014
Replies: 21
Views: 19,039
Posted By larry d
Hello, I did not have everything backed up! Is...

Hello, I did not have everything backed up! Is there another way?
Forum: General Discussion 27 Apr 2014
Replies: 21
Views: 19,039
Posted By larry d
Computer will not boot after cmos battery.

Hello, I noticed about six months ago a memory problem was showing in my mini view on my xps 420. I removed the boards and reseated them and the error went away until now. I ran the diagnostics and...
Forum: Performance & Maintenance 02 Dec 2009
Replies: 8
Views: 6,030
Posted By larry d
Now i see said the blind man! Thanks Brink. I...

Now i see said the blind man! Thanks Brink. I hope it was ok to share the app on another forum? Take care and thanks again!
Forum: Performance & Maintenance 02 Dec 2009
Replies: 8
Views: 6,030
Posted By larry d
Hi Brink, These are her words. Hey Larry, ...

Hi Brink, These are her words.

Hey Larry,
You think you're confused,i'm even more confused.The way I was measuring my time was counting 1 mississippi,2 mississippi,etc.1 mississippi = 1 second.I...
Forum: Performance & Maintenance 02 Dec 2009
Replies: 8
Views: 6,030
Posted By larry d
Hello Zigzag and Brink, Yes it is the restart...

Hello Zigzag and Brink, Yes it is the restart time app. Her os is w7 home premium. The only thing different was she did not have to unblock the vbs as it was already done. She ran the app a couple of...
Forum: Performance & Maintenance 02 Dec 2009
Replies: 8
Views: 6,030
Posted By larry d
Reboot time app problem

Hello, My friend is having a problem with the reboot time app posted here. It is showing her like 86 seconds but it only take 50 secconds. The app works fine on my machine. Any ideas as to why it is...
Forum: Performance & Maintenance 01 Dec 2009
Replies: 1,939
Views: 413,725
Posted By larry d
Clean install, nothing disabled. I have a...

Clean install, nothing disabled. I have a question. My friend downloaded the app and although her computers boot time is 50 seconds it shows 86 seconds. Any ideas why? Thanks39805
Showing results 1 to 25 of 26

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 12:07.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App