Windows 7 Forums

Showing results 1 to 8 of 8
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Yabbytail
Forum: Drivers 04 Nov 2010
Replies: 593
Views: 315,144
Posted By Yabbytail
Axels blog: Axel Rietschin: Nikon LS-40 / LS-50...

Axels blog:
Axel Rietschin: Nikon LS-40 / LS-50 / LS-5000 Scanners on Win 7 64-bit! (http://axelriet.blogspot.com/2009/10/nikon-ls-40-ls-50-ls-5000-scanners-on.html)


Yabbytail
Forum: Drivers 03 Nov 2010
Replies: 593
Views: 315,144
Posted By Yabbytail
She has 64 bits and the software was not...

She has 64 bits and the software was not installed.
Axels instructions were to install the driver first and than the 4.03 with both options (to install LS-40 or LS-4000) UNchecked during the...
Forum: Drivers 03 Nov 2010
Replies: 593
Views: 315,144
Posted By Yabbytail
Hi, I used your last scanner.inf with the...

Hi,

I used your last scanner.inf with the LS-40.
The reason I tried the solution I described first was that it was easier (the driver can be installed without the nikonscan 4.03 in place and...
Forum: Drivers 03 Nov 2010
Replies: 593
Views: 315,144
Posted By Yabbytail
Hi Sygnus21, After installing W7 from...

Hi Sygnus21,

After installing W7 from scratch I started off with using he same method I used on my wifes notebook. I was dissapointed to find out that it failed on my desktop.
After trying...
Forum: Drivers 03 Nov 2010
Replies: 593
Views: 315,144
Posted By Yabbytail
I think the problem of my desktop PC must be...

I think the problem of my desktop PC must be somewhere in the Windows installation.
The hardware works (scanner itself, USB ports, cables, other USB equipment works as well). The driver works...
Forum: Drivers 02 Nov 2010
Replies: 593
Views: 315,144
Posted By Yabbytail
Hi Signus 21, I tried new cables as well as...

Hi Signus 21,

I tried new cables as well as a generic hub. After deleting the driver en reinstalling it, still code 10; device cannot be started. My PC has a ASUS P7P55DE motherboard with USB 3....
Forum: Drivers 02 Nov 2010
Replies: 593
Views: 315,144
Posted By Yabbytail
error code 10 for Coolscan IV (LS-40)

Thanks for your quick reply! I executed the procedure for USB, but stil get the error code 10. I found the following solution for a similar problem by Jaasland on...
Forum: Drivers 01 Nov 2010
Replies: 593
Views: 315,144
Posted By Yabbytail
Hi, I'm still struggling to get my LS-40...

Hi,

I'm still struggling to get my LS-40 running on W7 74 Bits via USB.
I 've copied the .inf file and the .dll file to the new directory Nikon.
The .inf file I used includes the LS-40 and is...
Showing results 1 to 8 of 8

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 00:01.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App