Windows 7 Forums

Showing results 1 to 10 of 10
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: ClaytonBack
Forum: Sound & Audio 17 Sep 2010
Replies: 12
Views: 4,639
Posted By ClaytonBack
I have fixed my problem, I went on the Asus site,...

I have fixed my problem, I went on the Asus site, searched my motherboard, downloaded audio driver.

Thanks to everyone who helped diagnose my problem.
Forum: Sound & Audio 16 Sep 2010
Replies: 12
Views: 4,639
Posted By ClaytonBack
Looking through your link, And no, no yellow...

Looking through your link,

And no, no yellow triangles.
Forum: Sound & Audio 16 Sep 2010
Replies: 12
Views: 4,639
Posted By ClaytonBack
It can, will, and did in your case. It is one...

It can, will, and did in your case. It is one thing to use a borrowed disk when you have a legit key to use Windows, it is another to borrow and use a pirated copy. For starters with the disk you...
Forum: Sound & Audio 16 Sep 2010
Replies: 12
Views: 4,639
Posted By ClaytonBack
I guess I'l have to open up and check the stamp...

I guess I'l have to open up and check the stamp on the motherboard then. Will edit when done.

Also, the win7 disk I used to install windows was not mine. Nor did I buy it. A friend let me borrow a...
Forum: Sound & Audio 15 Sep 2010
Replies: 12
Views: 4,639
Posted By ClaytonBack
Not exactly sure what you mean there, I have a...

Not exactly sure what you mean there, I have a desktop, Custom made with all different parts a few years ago... What other information do you need?
Forum: Sound & Audio 15 Sep 2010
Replies: 12
Views: 4,639
Posted By ClaytonBack
Thanks for the replies... Well, I'm not to...

Thanks for the replies...

Well, I'm not to sure where to find my exact sound card details, but here is some information I found, If its of any help.

This is from EVEREST

Computer:
...
Forum: Sound & Audio 15 Sep 2010
Replies: 12
Views: 4,639
Posted By ClaytonBack
Insufficient Playback Devices?? Win7 Ultimate 32bit

I recently reinstalled Windows 7 Ultimate 32bit

Well, I have no sound, at all, and I believe it is because of my playback devices. My Mic works (Its part of my headphones) and I think that is...
Forum: Sound & Audio 13 Sep 2010
Replies: 2
Views: 1,247
Posted By ClaytonBack
Any help? (sorry for triple post but...

Any help?

(sorry for triple post but really... no replys?)
Forum: Sound & Audio 12 Sep 2010
Replies: 2
Views: 1,247
Posted By ClaytonBack
After searching and wondering for the last 5...

After searching and wondering for the last 5 hours, with no help at all from this site (sorry)

I think I may of found my problem, but no solution.

Playback device.

My Mic works fine, part of...
Forum: Sound & Audio 11 Sep 2010
Replies: 2
Views: 1,247
Posted By ClaytonBack
No sound at all.

I just installed a new fresh install of windows 7 because my computer needed a clean.

I found out that now my PC has no sound at all. I have tried many other headphones in both front and back...
Showing results 1 to 10 of 10

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 20:53.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App