Windows 7 Forums

Showing results 1 to 5 of 5
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: hub2
Forum: Sound & Audio 04 Aug 2012
Replies: 8
Views: 4,079
Posted By hub2
The problem is, i tried everything, alone...

The problem is, i tried everything, alone onboard, PCI with disabled onboard/enabled, USB PnP w / w/o pci's it doesnt really matter, now i got onboard and pci and both are not considered as audio...
Forum: Sound & Audio 02 Aug 2012
Replies: 8
Views: 4,079
Posted By hub2
They works in my second computer with windows 7...

They works in my second computer with windows 7 automatic downloaded drivers, but i even tried drivers from steelseries site, it didnt help.
Forum: Sound & Audio 01 Aug 2012
Replies: 8
Views: 4,079
Posted By hub2
someone, please? :<

someone, please? :<
Forum: Sound & Audio 30 Jul 2012
Replies: 8
Views: 4,079
Posted By hub2
I don't have catalyst drivers + I added full...

I don't have catalyst drivers + I added full system spec.
Regards
EDIT: It works on PClinuxOS! ;p
Forum: Sound & Audio 24 Jul 2012
Replies: 8
Views: 4,079
Posted By hub2
No audio output device installed [Terryfing thread]

Hi,
I have win7 32bit OS on my comp, few days ago i bought new headphones, steelseries siberia v2 USB 7.1(51103), they didnt work in my computer, but they did in other pc, that i have, actually in 3...
Showing results 1 to 5 of 5

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 20:09.
Twitter Facebook Google+