Windows 7 Forums

Showing results 1 to 18 of 18
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: killbox
Forum: BSOD Help and Support 21 Nov 2011
Replies: 2
Views: 2,063
Posted By killbox
I got it to work by choosing raid in bios.

I got it to work by choosing raid in bios.
Forum: Tutorials 21 Nov 2011
Replies: 615
Views: 1,149,383
Posted By killbox
I got it to work by choosing RAID, then new...

I got it to work by choosing RAID, then new drivers got installed all of a sudden. :)
Forum: BSOD Help and Support 13 Nov 2011
Replies: 2
Views: 2,063
Posted By killbox
I've tried setting it to 1 in regedit as well...

I've tried setting it to 1 in regedit as well without success. I've gotten mails from sevenforums with replys, but they down show up here :/
Forum: Tutorials 12 Nov 2011
Replies: 615
Views: 1,149,383
Posted By killbox
I'm having problem getting the ahci to work. The...

I'm having problem getting the ahci to work. The register showed 0 all ready, but when I change to achi in bios and boot up it turns to bsod and boot loop.
Forum: BSOD Help and Support 12 Nov 2011
Replies: 2
Views: 2,063
Posted By killbox
Getting from IDE to ACHI without BSOD

Hi guys, I'm having problem getting from IDE mode to ACHI. I had the achi mode working in the first place, but I had to do a repair install due to some bad drivers, and now it's back to IDE mode...
Forum: Sound & Audio 01 Nov 2011
Replies: 22
Views: 21,218
Posted By killbox
Thanks for input, but I've got it to work...

Thanks for input, but I've got it to work allready :) My last post pretty much explains it.


I'm just so happy to get this to work without having to loose anything. My new dac sounds great as...
Forum: Sound & Audio 01 Nov 2011
Replies: 22
Views: 21,218
Posted By killbox
Actually, you guys did help me to get this to...

Actually, you guys did help me to get this to work! :) I always keep a complete image of my OS hard drive. I rolled back the originally windows drive where the sound wasn't working and then tried...
Forum: Tutorials 31 Oct 2011
Replies: 62
Views: 150,876
Posted By killbox
I got it to work now. Had to check "compatibility...

I got it to work now. Had to check "compatibility with vista service pack 2" and run as administrator. I'm currently at the "gathering files, settings..." part now :) Hope it will work.
Forum: Tutorials 31 Oct 2011
Replies: 62
Views: 150,876
Posted By killbox
How do I uinstall service pack 1 if none of the...

How do I uinstall service pack 1 if none of the options work for me?
Forum: Sound & Audio 31 Oct 2011
Replies: 22
Views: 21,218
Posted By killbox
It works if I stick to the fresh windows install,...

It works if I stick to the fresh windows install, but not my old system. Right now I'm trying to do a Repair Install install of windows 7. Hopefully this will fix my problem. Currently I'm...
Forum: Sound & Audio 31 Oct 2011
Replies: 22
Views: 21,218
Posted By killbox
Or wait a second. How much space does the repair...

Or wait a second. How much space does the repair solution take? I might try it out. My only concern is that I only have a 64gb SSD, so there might not be enough space.


Edit.

You must have at...
Forum: Sound & Audio 31 Oct 2011
Replies: 22
Views: 21,218
Posted By killbox
I gave up guys. I've just installed a fresh...

I gave up guys. I've just installed a fresh windows 7 on my SSD. I have a complete image of the drive as it where though. The audio is working perfectly now, I haven't installed any VIA drivers, and...
Forum: Sound & Audio 30 Oct 2011
Replies: 22
Views: 21,218
Posted By killbox
I'm very close to giving up. Just format and...

I'm very close to giving up. Just format and install a fresh window. That will take me hours of hours to get everything back, but at least it will work...
Forum: Sound & Audio 30 Oct 2011
Replies: 22
Views: 21,218
Posted By killbox
Ok, this is how the device manager looks like: ...

Ok, this is how the device manager looks like:

181502

I've tried several times to reinstall it from device manager without success. I don't have any other sound cards connected. I have to...
Forum: Sound & Audio 30 Oct 2011
Replies: 22
Views: 21,218
Posted By killbox
Just trying to eliminate every option. That...

Just trying to eliminate every option. That didn't help though. I tried to reinstall the drivers.

The troubleshooting says the audio device is disabled, but I haven't disabled it. It's not...
Forum: Sound & Audio 30 Oct 2011
Replies: 22
Views: 21,218
Posted By killbox
I'm very sure that the onboard soundcard is...

I'm very sure that the onboard soundcard is working properly. As i mentioned I installed a fresh windows 7 on a different harddrive just to make sure. I plugged speakers, headphones, and headphones...
Forum: Sound & Audio 29 Oct 2011
Replies: 22
Views: 21,218
Posted By killbox
No sound in windows 7, onboard soundcard.

Hi guys, I'm experiencing trouble with the sound. At the moment I cant get any sound out of my computer. I use the onboard soundcard VIAź VT1828S 8. I think there might be some driver related issues?...
Forum: Sound & Audio 27 Oct 2011
Replies: 6
Views: 24,353
Posted By killbox
How did you manage to fix it? I have the same...

How did you manage to fix it? I have the same problem with my onboard sound card: VIA VT1828S can't get no sound at all, I've tried fresh install of driver several times. Please help :)
Showing results 1 to 18 of 18

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 13:52.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App