Windows 7 Forums

Showing results 1 to 14 of 14
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: lyndon
Forum: Customization 05 Apr 2015
Replies: 80
Views: 93,143
Posted By lyndon
Oops. Left in the URL for the Michigan...

Oops.

Left in the URL for the Michigan page. Of course the top-level URL for United States weather codes is: https://weather.codes/united-states-of-america/

Hope you are able to...
Forum: Customization 05 Apr 2015
Replies: 80
Views: 93,143
Posted By lyndon
Well Dylematic, I kinda got the MSN Weather...

Well Dylematic, I kinda got the MSN Weather Gadget to change location.

I went to "C:\Users\%username%\AppData\Local\Microsoft\Windows Sidebar" and opened up the file settings.ini in Notepad....
Forum: Customization 10 Feb 2015
Replies: 80
Views: 93,143
Posted By lyndon
I tried it thinking it would fail like all the...

I tried it thinking it would fail like all the other fixes... but it worked!!!

Thanks so much.

Mike
Forum: Customization 08 Feb 2015
Replies: 80
Views: 93,143
Posted By lyndon
Well, This is baffling. After I...

Well,

This is baffling. After I reinstalled on Wednesday from a Norton disk image from September, it started working again. I updated everything and it kept working. I burned a new disk...
Forum: Customization 05 Feb 2015
Replies: 80
Views: 93,143
Posted By lyndon
I have been having the same problem within the...

I have been having the same problem within the last week.

It began over the weekend and I tried every solution I could find online but nothing would work. It's not the service because the other 2...
Forum: Installation & Setup 01 Mar 2012
Replies: 3
Views: 2,291
Posted By lyndon
Well, It was easier than I thought. ...

Well,

It was easier than I thought. When I got the laptop I backed everything up. Then I did a clean install using my Windows 7 retail disk. I downloaded the executable SP1 upgrade onto an...
Forum: Installation & Setup 22 Feb 2012
Replies: 3
Views: 2,291
Posted By lyndon
Will SP1 COA work if I "downgrade" to non-SP1 version of Windows?

I recently bought a Dell laptop. It has not yet arrived, but it will have Windows 7 Home Premium SP1 pre-installed on it.

I would like to get rid of the bloatware as I already have all the...
Forum: Browsers & Mail 15 Sep 2010
Replies: 12
Views: 3,549
Posted By lyndon
I find that when I run IE8 in Compatibility Mode...

I find that when I run IE8 in Compatibility Mode I get Google Image Search in the old style. When I run it in normal mode I get the new style.

lyndon
Forum: BSOD Help and Support 28 Nov 2009
Replies: 20
Views: 8,211
Posted By lyndon
Yes. You need to contact the...

Yes.

You need to contact the manufacturer of your motherboard to see if there is a BIOS update. That's what I did. The original poster and I have the same motherboard, and he was asking...
Forum: BSOD Help and Support 23 Nov 2009
Replies: 20
Views: 8,211
Posted By lyndon
Well, the one that comes up when you click on...

Well, the one that comes up when you click on 'BIOS' on the GeForce 6100-M9 page on their website is at this URL:

BIOSTAR :: GeForce 6100-M9 :: Specification...
Forum: BSOD Help and Support 21 Nov 2009
Replies: 20
Views: 8,211
Posted By lyndon
Well, I've had the new BIOS installed for 4 days...

Well, I've had the new BIOS installed for 4 days now. Not one crash, or freeze. I'd say it that the Beta BIOS from Biostar solved the problem.

I did buy 2 more GB of memory as it seems to be...
Forum: BSOD Help and Support 18 Nov 2009
Replies: 20
Views: 8,211
Posted By lyndon
Thanks for the information. After I posted...

Thanks for the information.

After I posted that last message I got a reply from Biostar. (I had written them telling them of the problem.) In the reply they included a Beta BIOS. I installed...
Forum: BSOD Help and Support 16 Nov 2009
Replies: 20
Views: 8,211
Posted By lyndon
Well, I am using 32-bit. My setup is virtually...

Well, I am using 32-bit. My setup is virtually identical to the original poster's, except that I have 1GB of memory installed, and he has 1.5GB. Having said that, I don't think it's a memory...
Forum: BSOD Help and Support 16 Nov 2009
Replies: 20
Views: 8,211
Posted By lyndon
I have the same exact problem. My computer is...

I have the same exact problem. My computer is virtually identical. Had Windows XP Professional installed. GeForce 6100-M9 motherboard. Everything was running perfectly. Installed Windows 7. ...
Showing results 1 to 14 of 14

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 19:27.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App