Windows 7 Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Barbarrosa1
Forum: Software 22 Jun 2015
Replies: 4
Views: 2,872
Posted By Barbarrosa1
No I have not but did find the problem. The...

No I have not but did find the problem. The graphics card that I had removed from a previous system was a GeForce6200 Model 512-P1-N402-LR512-P1-N402-LR. I tried running the W 7 rating system. Got a...
Forum: Software 27 Apr 2015
Replies: 4
Views: 2,872
Posted By Barbarrosa1
Worked with a tech from Avast/HP for about 1.5...

Worked with a tech from Avast/HP for about 1.5 hours. Installed an updated driver for the GeForce6200 Model 512-P1-N402-LR graphics card. Thought this would solve the problems with Quicken, did as...
Forum: Software 26 Apr 2015
Replies: 4
Views: 2,872
Posted By Barbarrosa1
Problem with Windows 7 Pro Installation

Re-installed W 7 Pro 64Bit because of problems with Quicken 2015 install. Disconnected WDC5000 HDD as wanted the W7Pro on the OCZ Arc 100 125GB SATA III. Thought my original install might have been...
Forum: Software 24 Apr 2015
Replies: 4
Views: 2,872
Posted By Barbarrosa1
Windows 7 Pro install Quicken 2015 Problem

Am having problems with a new install of Quicken Deluxe 2015, then Quicken Home & Business 2015 on Windows 7 Pro 64bit. I just installed W 7 Pro 64 bit last week on a new build desktop, MSI MB, AMD...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 01:50.
Twitter Facebook Google+