Windows 7 Forums

Showing results 1 to 8 of 8
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: jphl
Forum: Media Center 23 May 2013
Replies: 5
Views: 2,449
Posted By jphl
ok i seem to be working now. weirdest thing....

ok i seem to be working now. weirdest thing. normally one of the first things i would do is try it in another pci slot but as i only had 1 x1 free in the comp i tried it in a different comp and got...
Forum: Media Center 23 May 2013
Replies: 5
Views: 2,449
Posted By jphl
well the tabletop antenna it came with doesn't...

well the tabletop antenna it came with doesn't work but I'm trying to pickup unencrypted clearqam channels from my cable provider. my digital television can do this but I am unable to do so on this...
Forum: Media Center 23 May 2013
Replies: 5
Views: 2,449
Posted By jphl
actually I am using the included adapter to...

actually I am using the included adapter to connect directly to my cable line. when I connect the line directly to the tv I get 136 digital channels but none in media center when the line is...
Forum: Media Center 23 May 2013
Replies: 5
Views: 2,449
Posted By jphl
HD750 pcie tuner card setup

I am able to install drivers and wmc recognizes the tuner but when I try to scan for digital channels it finds none. If I take the cable and plug it into the tv directly my tv finds over 120...
Forum: General Discussion 03 Jan 2012
Replies: 28
Views: 11,450
Posted By jphl
my zotac 9600gt is weird. I get 4.2 for aero...

my zotac 9600gt is weird. I get 4.2 for aero graphics but a 6.3 in gaming graphics
Forum: Hardware & Devices 02 Jan 2012
Replies: 10
Views: 2,833
Posted By jphl
it sees them both fine and windows says the...

it sees them both fine and windows says the drivers are up to date but the driver program my mobo manufacturer directs us too says one of them is out of date but it doesn't give any info on the...
Forum: Hardware & Devices 02 Jan 2012
Replies: 10
Views: 2,833
Posted By jphl
either one works when it is by itself. I haven't...

either one works when it is by itself. I haven't tested if there is a way to get the gearhead recognized on boot and the logitech not but so far the logitech is active and the gearhead is not. I...
Forum: Hardware & Devices 02 Jan 2012
Replies: 10
Views: 2,833
Posted By jphl
2 USB mice one not recognized at boot

I use 2 usb mice, a logitech and a gearhead. When I boot my computer with both plugged in only one of them is able to work. if I unplug and unplug the one that doesn't work it will start working...
Showing results 1 to 8 of 8

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 19:32.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App