Windows 7 Forums

Showing results 1 to 7 of 7
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: 22GreenAlfs
Forum: Sound & Audio 12 Aug 2012
Replies: 12
Views: 13,712
Posted By 22GreenAlfs
I plug my speakers in the back of my computer...

I plug my speakers in the back of my computer where the USB ports are. In the little green port.
and yeah, i tried them on my iPod and it worked fine as well.
Forum: Sound & Audio 12 Aug 2012
Replies: 12
Views: 13,712
Posted By 22GreenAlfs
Like I said in the first post, I plugged both...

Like I said in the first post, I plugged both sets of speakers towards the front and I had the same issue.
Forum: Sound & Audio 12 Aug 2012
Replies: 12
Views: 13,712
Posted By 22GreenAlfs
Most likely but the thing is, I don't know how to...

Most likely but the thing is, I don't know how to unplug a sound card. I guess it's installed inside of the computer because the only plugs I have coming out of my computer are the speakers and the...
Forum: Sound & Audio 12 Aug 2012
Replies: 12
Views: 13,712
Posted By 22GreenAlfs
I understand the difficulty of having to imagine...

I understand the difficulty of having to imagine the situation lol.

Well, one set is independent. They just plug into the back port of the computer with a cable and its automatically ready-to-use....
Forum: Sound & Audio 12 Aug 2012
Replies: 12
Views: 13,712
Posted By 22GreenAlfs
well the headsets work fine. its just the...

well the headsets work fine. its just the speakers that are affected. One set of speakers use a USB Cable and the green port cable jack. I had them both plugged in and only the left speaker works.
...
Forum: Sound & Audio 12 Aug 2012
Replies: 12
Views: 13,712
Posted By 22GreenAlfs
Yes, I made sure the headphones are disconnected...

Yes, I made sure the headphones are disconnected when I have the speakers plugged in. the sound card came witht he computer that I bought. and yes, the computer says that i have the speakers...
Forum: Sound & Audio 12 Aug 2012
Replies: 12
Views: 13,712
Posted By 22GreenAlfs
Only the left speaker works, I have tried many common solutions

I know this problem may have been posted several times but in each post, I never found the solution to my problem.

So now here's the rundown.
I have Windows 7 Home Premium 64bit with a Realtek HD...
Showing results 1 to 7 of 7

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 17:30.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App