Windows 7 Forums

Showing results 1 to 6 of 6
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: k5ilf
Forum: Installation & Setup 07 Aug 2009
Replies: 6
Views: 2,163
Posted By k5ilf
Well, the cables are inserted correctly----red...

Well, the cables are inserted correctly----red stripe next to pin 1 in both cases. They won't fit any other way as there is a raised portion on the plug that only fits one way on the socket. You are...
Forum: Installation & Setup 07 Aug 2009
Replies: 6
Views: 2,163
Posted By k5ilf
Hi Thanks for the reply. Both these drives...

Hi
Thanks for the reply.
Both these drives are IDE and both are DVD/CD. The mb I am using is a Biostar TF-520 with only one IDE slot. I have two GB of memory and an Athlon 64x2 4800+ 2.50 GHThe...
Forum: Installation & Setup 07 Aug 2009
Replies: 6
Views: 2,163
Posted By k5ilf
Can't get CD to operate as slave

Hi All
I have been using the same mb and cd with winxp pro for a long time. I did get win7 installed on a maxtor drive but the volume is too small. I have another drive that needs to be formatted....
Forum: Software 04 Aug 2009
Replies: 7
Views: 3,218
Posted By k5ilf
I find that I can access adobe items by using...

I find that I can access adobe items by using Windows but not Firefox.

bill in las cruces
Forum: Software 04 Aug 2009
Replies: 7
Views: 3,218
Posted By k5ilf
I am using Firefox and the 7100 version of...

I am using Firefox and the 7100 version of Windows 7.

Thanks

bill in las cruces
Forum: Software 04 Aug 2009
Replies: 7
Views: 3,218
Posted By k5ilf
win7 and adobe flash

I have tried unsuccessfully to get adobe flash to work on this new installation. Any suggestions?:cry:
Showing results 1 to 6 of 6

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 13:09.
Twitter Facebook Google+