Windows 7 Forums

Showing results 1 to 21 of 21
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: zillaamer7F
Forum: Network & Sharing 14 Jun 2009
Replies: 3
Views: 2,727
Posted By zillaamer7F
IE8 crashes & then explorer too...

Hi
Since last night, IE8 has started to freeze.. I have to open taskmanager & then use "end Task" button..
Now the problem is If IE8 crashes 2 or 3 times then suddenly Desktop freezes(No active...
Forum: Installation & Setup 09 Jun 2009
Replies: 4
Views: 4,432
Posted By zillaamer7F
Thanks Bro! I removed only the last 1 of 3...

Thanks Bro!
I removed only the last 1 of 3 sticks... & the windows started smoothly...
(Now posting from x64)
Thanks again!
Forum: Installation & Setup 08 Jun 2009
Replies: 4
Views: 4,432
Posted By zillaamer7F
OK In SafeMode when it reaches at Disk.sys,...

OK
In SafeMode when it reaches at Disk.sys, BSOD comes with an error of IRQ_NOT_EQUAL.......

When try to repair the BSOD says ACPI error....
When try to install from DVD, BSOD gives;...
Forum: Installation & Setup 08 Jun 2009
Replies: 4
Views: 4,432
Posted By zillaamer7F
BSOD after installing latest updates

Hi!
I was running both x64 & x86 version of Win7 RC1 build 7100 quite well till now.
I downloaded the images from MS.
Today suddenly my x64 gave the BSOD..
At the end of BSOD some ACPI error is...
Forum: General Discussion 05 Jun 2009
Replies: 31
Views: 20,726
Posted By zillaamer7F
OR, Just boot from win7 DVD & select custom...

OR,
Just boot from win7 DVD & select custom then in drive options delete both patitions & recreate the Partitions as per your choice....
Forum: Network & Sharing 07 Feb 2009
Replies: 104
Views: 210,830
Posted By zillaamer7F
^All I m now sure it is Win7 problem! May be in...

^All
I m now sure it is Win7 problem! May be in few days a Wireless Patch may be offered at Beta Update site!
As other than Win7 operating system, all other OS are working fine..
Forum: Network & Sharing 06 Feb 2009
Replies: 104
Views: 210,830
Posted By zillaamer7F
On its bottom tag its named Alfa Network Model:...

On its bottom tag its named Alfa Network Model: AIP-W608H. Wireless AP/Router.
I was also unable to find anything about this specific Router On their support Site...... I m sure its now phased out...
Forum: Network & Sharing 05 Feb 2009
Replies: 104
Views: 210,830
Posted By zillaamer7F
Hi! Nosferatux I just temporarily solved the...

Hi! Nosferatux
I just temporarily solved the issue!
As u can see in pic given below... Router Network Type is set to Adhoc... Now My both win7 machines connect to Router easily & I can browse the...
Forum: Network & Sharing 05 Feb 2009
Replies: 104
Views: 210,830
Posted By zillaamer7F
^Smooth It was for the NOSFERAtux.... May be...

^Smooth
It was for the NOSFERAtux.... May be he or anyone else be able to understand the Problem....
Still waiting for any solution! Nothing helped so for!
Forum: Network & Sharing 05 Feb 2009
Replies: 104
Views: 210,830
Posted By zillaamer7F
Detailed Windows Generated Report! Windows...

Detailed Windows Generated Report!

Windows Network Diagnostics Publisher details

Issues found
Wireless connectivity issueWireless connectivity issue
Your wireless adapter or network appears...
Forum: Network & Sharing 05 Feb 2009
Replies: 104
Views: 210,830
Posted By zillaamer7F
I m really tired! Here r some pics of my...

I m really tired!
Here r some pics of my Problem!
[img=http://img266.imageshack.us/img266/1679/mainox8.th.jpg] (http://img266.imageshack.us/my.php?image=mainox8.jpg)
My Router Main Page!...
Forum: Network & Sharing 05 Feb 2009
Replies: 104
Views: 210,830
Posted By zillaamer7F
My Router specs...802.11b/g 54MB Alfa Network...

My Router specs...802.11b/g 54MB Alfa Network Router with 1 WAN+4Lan Ports.
I hav 2 Dlink wireless adapters, 1 is DWA 110, 2 is DWL G122.
Forum: Network & Sharing 05 Feb 2009
Replies: 104
Views: 210,830
Posted By zillaamer7F
NosferatuX...

NosferatuX (https://www.sevenforums.com/members/nosferatux.html)
Thnx but No luck for me!!!!1
I have done exactly as u told..... But no luck.. Both Services are running.....
But I m still unable to...
Forum: Network & Sharing 04 Feb 2009
Replies: 104
Views: 210,830
Posted By zillaamer7F
Nosferatux, Thanks! Yes yor post is...

Nosferatux,

Thanks!
Yes yor post is detailed but was useless for me as I got nothing(Please correct me if I m wrong)! Please be specific to mention Correct entries.....
1....In Vista32 & Win 7...
Forum: Network & Sharing 04 Feb 2009
Replies: 1
Views: 3,475
Posted By zillaamer7F
Wireless Strange Problem!

I m using Win7 on 2 Pcs. On PC1 only Win7 is installed.. PC2 is dual boot with Vista32 Ultimate+Win7 .
My problem is that I hav 2 wifi Dlink adapters....Both work fine in Vista to connect to my...
Forum: Software 13 Jan 2009
Replies: 100
Views: 75,285
Posted By zillaamer7F
I was used to MagicDisc but as reported.. It...

I was used to MagicDisc but as reported.. It really makes a mess of everything... Can any1 suggest alternate of MagicDisc...... As problem is I made all my DVD images in " .uif" format a native to...
Forum: Performance & Maintenance 12 Jan 2009
Replies: 2,990
Views: 692,671
Posted By zillaamer7F
Mine is here! http://i39.tinypic.com/2lw989j.png

Mine is here!
http://i39.tinypic.com/2lw989j.png
Forum: News 11 Jan 2009
Replies: 799
Views: 163,903
Posted By zillaamer7F
Thnx Joe! ......I figured out the Problem.......

Thnx Joe!
......I figured out the Problem.... UAC was the main problem, Now I m downloading the beta...... & page numbers of this thread r also now correct...Some time earlier there were page...
Forum: News 11 Jan 2009
Replies: 799
Views: 163,903
Posted By zillaamer7F
SIW2.. Thnx for the links but after downloading...

SIW2.. Thnx for the links but after downloading some 2.Gb it stuck and Orbit downloader made a mess of it(It just showd a complete download of 33.3kb)..... Now I hav no idea what to do as Given links...
Forum: News 10 Jan 2009
Replies: 799
Views: 163,903
Posted By zillaamer7F
SIW2 Thnx a lot!

SIW2 Thnx a lot!
Forum: News 10 Jan 2009
Replies: 799
Views: 163,903
Posted By zillaamer7F
Hi! I m constantly proceed till this message!.....

Hi! I m constantly proceed till this message!.. Is it ok or something is wrong with my system... UAC prompts to install an add on & i click Continue......... Page Detail & browser status bar says...
Showing results 1 to 21 of 21

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 09:08.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App