Windows 7 Forums

Showing results 1 to 16 of 16
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: kerph32
Forum: Sound & Audio 12 Jun 2010
Replies: 15
Views: 13,027
Posted By kerph32
Hmm.. I'm running 6.0.1.6.83 TinyGrab...

Hmm.. I'm running 6.0.1.6.83 TinyGrab (http://grab.by/4TMw)

Something's not right, if you're asking about 2.48... ?
Forum: Sound & Audio 07 Jun 2010
Replies: 15
Views: 13,027
Posted By kerph32
Well.. changing my settings in uTorrent didn't...

Well.. changing my settings in uTorrent didn't help - the problem comes back after an extended period of time. A periodic restart of uTorrent fixes the problem, but obviously isn't ideal.
Forum: Sound & Audio 02 May 2010
Replies: 15
Views: 13,027
Posted By kerph32
Thanks Aphelion...

Thanks Aphelion (https://www.sevenforums.com/member.php?u=48322) - found my problem using DPC- my Network Adapter is causing bad latency (16,000ms+ !)

So I updated the drivers, no help... then...
Forum: Sound & Audio 20 Apr 2010
Replies: 15
Views: 13,027
Posted By kerph32
I'm using the onboard audio from my Gigabyte...

I'm using the onboard audio from my Gigabyte GA-P55-UD3L MB, with Realtek drivers. There's no wireless, but I will try the ethernet suggestion when I return home. Thanks for the reply-
Forum: Sound & Audio 18 Apr 2010
Replies: 15
Views: 13,027
Posted By kerph32
Same problem here - it's acting as if the...

Same problem here - it's acting as if the computer doesn't have enough free resources, but like you guys, this happens even with nothing else open... not to mention that an i7 with 4GB RAM shouldn't...
Forum: Customization 24 Mar 2010
Replies: 20
Views: 15,151
Posted By kerph32
Same problem all around - the F11 trick works as...

Same problem all around - the F11 trick works as a workaround - thanks for posting that.

Would be nice if Chrome developers could address this - I'll post a link to this thread over there.
Forum: Tutorials 24 Oct 2009
Replies: 684
Views: 743,890
Posted By kerph32
worked for me too - fixed my error: Thanks!!

worked for me too - fixed my error:

Thanks!!
Forum: Graphic Cards 04 Apr 2009
Replies: 8
Views: 2,900
Posted By kerph32
No integrated video unfortunately (don't get to...

No integrated video unfortunately (don't get to say that too often, haha)

Still works pretty well for my needs though :)

http://i33.photobucket.com/albums/d53/kerph32/IMG_0313.jpg
Forum: Graphic Cards 04 Apr 2009
Replies: 8
Views: 2,900
Posted By kerph32
I guess only two at the same time - once I change...

I guess only two at the same time - once I change over to one monitor + projector, the HDMI shows up in CCC. Just can't get all three to show up. Oh well
Forum: Graphic Cards 04 Apr 2009
Replies: 8
Views: 2,900
Posted By kerph32
hmm... so I have the Catalyst Control Center now...

hmm... so I have the Catalyst Control Center now and HDMI isn't showing up at all as an option.

http://i33.photobucket.com/albums/d53/kerph32/Capture-3.jpg

:cry:
Forum: Graphic Cards 04 Apr 2009
Replies: 8
Views: 2,900
Posted By kerph32
Thanks for the quick replies! Catalyst...

Thanks for the quick replies!

Catalyst control center... looks like I have some googling to do as I don't have that installed.
Forum: Graphic Cards 04 Apr 2009
Replies: 8
Views: 2,900
Posted By kerph32
Three monitors on the Apollo AP-HD4850

Good afternoon,

I bought an Apollo AP-HD4850 (http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814140097) which comes with twin DVI ports and an HDMI port in the hopes of having my two...
Forum: Sound & Audio 07 Mar 2009
Replies: 270
Views: 349,301
Posted By kerph32
here's what worked for me to get sound out of my...

here's what worked for me to get sound out of my rear speakers-



right-click on taskbar speakers > playback devices > properties > enhancements > enable Environment (ROOM) and Speaker fill
...
Forum: Software 05 Mar 2009
Replies: 5
Views: 2,994
Posted By kerph32
As it turns out, MagicISO was causing all of my...

As it turns out, MagicISO was causing all of my problems! After some googling I found that many people were having the same issues, so I followed some instructions to uninstall and edit the registry...
Forum: Software 19 Feb 2009
Replies: 5
Views: 2,994
Posted By kerph32
Well that was about the most useful post I've...

Well that was about the most useful post I've ever read - thanks! I'm out of town until Monday but I will try your suggestions when I return and report back with results-
Forum: Software 18 Feb 2009
Replies: 5
Views: 2,994
Posted By kerph32
All kinds of problems

Would appreciate input from anyone who has experienced/fixed these issues in W7!

First - Dell Inspiron 530, 3GB RAM, 128MB NVIDIA 8300 GS (upgrading to this beast...
Showing results 1 to 16 of 16

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 09:48.
Twitter Facebook Google+