Windows 7 Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: extremepcs
Forum: Hardware & Devices 21 Aug 2009
Replies: 13
Views: 13,367
Posted By extremepcs
Yeah, weird. I'll look in to it when I have more...

Yeah, weird. I'll look in to it when I have more time. Running AVG Free now and no more problems. Running McAfee 8.7 on another machine (Dell workstation) with SCSI RAID 5 / PERC 4 controller and...
Forum: Hardware & Devices 20 Aug 2009
Replies: 13
Views: 13,367
Posted By extremepcs
I think I found the problem. McAfee...

I think I found the problem. McAfee VirusScan8.7i. Looks like it was scanning things it shouldn't be and causing the problem. I uninstalled it and the problem went away. :D
Forum: Hardware & Devices 17 Aug 2009
Replies: 13
Views: 13,367
Posted By extremepcs
It's a random drive each time. Hardware config...

It's a random drive each time. Hardware config has not changed in about a year, and up until I installed 7, had never done it. I'll try swapping the PSU to one with more output, but it just doesn't...
Forum: Hardware & Devices 16 Aug 2009
Replies: 13
Views: 13,367
Posted By extremepcs
Intel RAID array rebuilding a lot

Running Windows 7 Professional 64-bit RTM (Software Assurance customer, was able to download on Aug. 8th) :D

My RAID 10 array has rebuilt itself 4 or 5 times since installing Win 7 a week ago. I...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 04:05.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App