Windows 7 Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: xenozaga
Forum: Installation & Setup 22 Aug 2012
Replies: 8
Views: 5,733
Posted By xenozaga
Still failed, so now i try AHCI mode.. ...

Still failed, so now i try AHCI mode..


Aaannddd it failed too...



Have any idea? I try the repair option, but doesnt work either, and the log show no error detected.. But i still cant boot...
Forum: Installation & Setup 22 Aug 2012
Replies: 8
Views: 5,733
Posted By xenozaga
I tried to set my sata to IDE mode, but then my...

I tried to set my sata to IDE mode, but then my installation become slow, and it stuck on installing update.. Should i revert it back?



Now im trying diskpart clean..
Forum: Installation & Setup 22 Aug 2012
Replies: 8
Views: 5,733
Posted By xenozaga
I already try the CMOS clearance (using optimized...

I already try the CMOS clearance (using optimized bios setting)

what the difference between disk cleaning and the clean install? I mean, both of them clear all files in your hdd, right?


Im...
Forum: Installation & Setup 22 Aug 2012
Replies: 8
Views: 5,733
Posted By xenozaga
My asus x44h wont boot after I install windows 7 on it

Hi there, so i just buy a new laptop, and it need windows 7 to install the driver..


So I install win7 with a dvd, and complete the whole step, but after the welcome screen appear, 5 sec later,...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 04:25.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App