Windows 7 Forums

Showing results 1 to 7 of 7
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: lolmachine
Forum: Sound & Audio 02 Dec 2014
Replies: 14
Views: 9,621
Posted By lolmachine
Okay so by now I am convinced it is a faulty...

Okay so by now I am convinced it is a faulty card/driver.
I have turned the internet upside down looking for related issues and others seem to be suggesting it could be a power supply issue. I...
Forum: Sound & Audio 02 Dec 2014
Replies: 14
Views: 9,621
Posted By lolmachine
Nope, no overclocking. Yes, i get that, but I...

Nope, no overclocking. Yes, i get that, but I updated all the same to compare if there is cracking/popping from on board sound.
Forum: Sound & Audio 01 Dec 2014
Replies: 14
Views: 9,621
Posted By lolmachine
Hey guys, I'm back :) Things I tried: ...

Hey guys, I'm back :)

Things I tried:

1.Resetting CMOS
2.Reseating the video card
3.ACPI I think is automatically switched on in BIOS, I don 't see it as one of the values I can change. But...
Forum: Sound & Audio 01 Dec 2014
Replies: 14
Views: 9,621
Posted By lolmachine
Okay makes sense. What I have right now is Intel...

Okay makes sense. What I have right now is Intel HD Audio (for the card's HDMI) and Realtek on board audio drivers. I didn't bother installing NVIDIA HD audio drivers because I read on multiple sites...
Forum: Sound & Audio 01 Dec 2014
Replies: 14
Views: 9,621
Posted By lolmachine
Sorry, I forgot to go advanced. The image should...

Sorry, I forgot to go advanced. The image should be visible now if you check. I will try reseating the video card, and then completely remove it from the rig if the first option doesn't work.

I...
Forum: Sound & Audio 01 Dec 2014
Replies: 14
Views: 9,621
Posted By lolmachine
Hey guys! I am so glad you found my post. ...

Hey guys! I am so glad you found my post.

@Barman58, I picked up a couple HDMI cables this weekend but that didn't fix it. Now I have extra HDMI cables, who needs one? lol :D

@Fireberd Yeah, I...
Forum: Sound & Audio 30 Nov 2014
Replies: 14
Views: 9,621
Posted By lolmachine
Cracking audio via video card's HDMI port.

Hey guys, just wanted to check if anyone has experienced this issue. Specs are below:

ASUS z97-A motherboard
EVGA GeForce GTX 970 SC ACX 2.0 (running on stock)
Corsair Vengeance 2x4GB 1866
i5...
Showing results 1 to 7 of 7

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 05:02.
Twitter Facebook Google+