Windows 7 Forums

Showing results 1 to 5 of 5
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: splattered
Forum: General Discussion 11 Dec 2009
Replies: 15
Views: 71,219
Posted By splattered
I'm having this problem as well.. i have a client...

I'm having this problem as well.. i have a client who purchased a PC for home, he wants a main user account with administrator rights(the initial profile during install), and then he wants his own...
Forum: General Discussion 12 Sep 2009
Replies: 6
Views: 2,765
Posted By splattered
blew it away this afternoon after transferring...

blew it away this afternoon after transferring all my data...

This time i installed Ultimate instead of Home Premium.

It does seem to run a little smoother but the ram issue still exists.
...
Forum: General Discussion 12 Sep 2009
Replies: 6
Views: 2,765
Posted By splattered
Ok tomorrow i'll perform a clean install. ...

Ok tomorrow i'll perform a clean install.

Would it even fix my ram issue?

Strange that my mobo only reports a possible/utilized 2gb
Forum: General Discussion 12 Sep 2009
Replies: 6
Views: 2,765
Posted By splattered
Wha? Is that really the answer? I mean its...

Wha? Is that really the answer?

I mean its the obvious first option, but i was hoping there would be a way to fix it without blowing it away...
Forum: General Discussion 12 Sep 2009
Replies: 6
Views: 2,765
Posted By splattered
Windows 7 Upgrade Ram Loss?

Ok well i got a new Dell Studio 435 Tower in april or so i7 920, 6gb 1066 tri-channel, 1gb ATI 4870, 750GB WD Black Caviar... i was running x64 Vista Home Premium and it was smooth as butter... had a...
Showing results 1 to 5 of 5

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 13:05.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App