Windows 7 Forums

Showing results 1 to 21 of 21
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: foogama
Forum: Media Center 24 Jun 2013
Replies: 9
Views: 3,942
Posted By foogama
Also, have you cross advertised this over on...

Also, have you cross advertised this over on TheGreenButton? I bet there would be a ton of takers over there that would help you.
Forum: Media Center 24 Jun 2013
Replies: 9
Views: 3,942
Posted By foogama
This is fantastic news and bless you for doing...

This is fantastic news and bless you for doing it!!

I have no development experience, but I've done plenty of usability and beta testing. If ever you need a second end-user experience for a...
Forum: Music, Pictures & Video 23 Jun 2013
Replies: 1
Views: 1,460
Posted By foogama
Playing Audio on HTPC - How to Keep Windows From Idling?

I have an HTPC that's hooked up to my A/V receiver and surround sound system. Because of this, I also like using it to play audio files. What I can't figure out, however, is how to keep Windows...
Forum: Media Center 14 Jun 2013
Replies: 5
Views: 13,866
Posted By foogama
dsperber's advice would definitely be the easiest...

dsperber's advice would definitely be the easiest solution, since everything is designed to cooperate with each other out of the box. Alternatively, if you're on a budget, I suggest looking into a...
Forum: Media Center 14 Jun 2013
Replies: 2
Views: 5,870
Posted By foogama
I do not how to accomplish that within Windows...

I do not how to accomplish that within Windows Media Center directly, in fact, I'm fairly confident it cannot be done. WMC was designed to access and play already-created content or playlists, not...
Forum: Tutorials 26 Sep 2012
Replies: 72
Views: 224,197
Posted By foogama
Metadata Authoring Wizard Doesn't Create File

Could you be a bit more specific? The default directory doesn't have spaces: C:\ProgramData\Microsoft\Windows\DeviceMetadataStore\en-US

And I still can't get anything to appear in there after I...
Forum: Network & Sharing 16 Dec 2010
Replies: 19
Views: 26,435
Posted By foogama
Now it works. I insulted it enough times I guess...

Now it works. I insulted it enough times I guess that it caved.

Unbelievable.

Thanks for all the help everyone, I don't think anything actually did anything, it just had a will of its own, but...
Forum: Network & Sharing 16 Dec 2010
Replies: 19
Views: 26,435
Posted By foogama
Now the Connection status keeps wavering between...

Now the Connection status keeps wavering between no network access to no internet access. Like every 3 seconds it will switch. 286k bytes received and 0 sent. hmmm...
Forum: Network & Sharing 16 Dec 2010
Replies: 19
Views: 26,435
Posted By foogama
Tried disabling my AV software (Microsoft...

Tried disabling my AV software (Microsoft Security Essentials), no dice.

Ran sfc /scannow, nothing abnormal detected.

All IPv4 settings are set to auto and default.

Thanks very much for the...
Forum: Network & Sharing 16 Dec 2010
Replies: 19
Views: 26,435
Posted By foogama
I ran the batch file, but it hangs on the /renew...

I ran the batch file, but it hangs on the /renew command and the returns the attached error message. The computer was connected to the modem/router via "Local Area Connection" during this, (not Local...
Forum: Network & Sharing 16 Dec 2010
Replies: 19
Views: 26,435
Posted By foogama
I know, right!!? That's what's blowing my mind...

I know, right!!? That's what's blowing my mind too!!

And no, I CANNOT access the router utility (192.168.1.1) from the web browser.
Forum: Network & Sharing 16 Dec 2010
Replies: 19
Views: 26,435
Posted By foogama
No exclamations marks or outstanding issues in...

No exclamations marks or outstanding issues in the device manager.

I have two different LAN ports on my PC to experiment with, so i updated one to the most current driver off the Realtek's...
Forum: Network & Sharing 16 Dec 2010
Replies: 19
Views: 26,435
Posted By foogama
It is an Actiontec MI424-WR Rev.E...

It is an Actiontec MI424-WR Rev.E (http://www.actiontec.com/products/product.php?pid=189) modem router combo supplied by Verizon.

I'm almost convinced it is a network adapter or windows issue...
Forum: Network & Sharing 16 Dec 2010
Replies: 19
Views: 26,435
Posted By foogama
Yes, it is still enabled and other devices are...

Yes, it is still enabled and other devices are getting assigned valid IP addresses just fine.
Forum: Network & Sharing 16 Dec 2010
Replies: 19
Views: 26,435
Posted By foogama
Router won't assign network adapter a valid IP address

For some reason my Router stopped assigning my LAN Adapter a valid IP address. No windows updates were made, the router did not reset, I didn't change the driver, it was entirely spontaneous.
...
Forum: BSOD Help and Support 27 Sep 2010
Replies: 3
Views: 5,846
Posted By foogama
Windows Search Indexer has stopped working

Literally every 8-10 seconds I get a warning box from Windows that Microsoft Windows Search Indexer has stopped working. I have no idea how to solve this. On a possibly related note, I can't run...
Forum: Tutorials 28 Jun 2010
Replies: 279
Views: 1,338,372
Posted By foogama
Putting Users on A Different HDD during OS install?

Am I to understand then that you cannot assign your users folders to a different HDD from the initial install of Windows?:sarc:

I see where all the above methods of reassigning registry entries...
Forum: Installation & Setup 10 Aug 2009
Replies: 5
Views: 10,166
Posted By foogama
Solved this and wanted to update in case anyone...

Solved this and wanted to update in case anyone else was having similar problems.

I ended up getting a hold of the RTM .iso and that installed like a charm (I had been using build 7068). I can't...
Forum: Installation & Setup 06 Aug 2009
Replies: 5
Views: 10,166
Posted By foogama
Obvious as that may have seemed I hadn't thought...

Obvious as that may have seemed I hadn't thought of that, I'm running an overclocked CPU and RAM, I'll give it a shot and report back.

Also though, how do I get a hold of one of the newer builds?
Forum: Installation & Setup 06 Aug 2009
Replies: 5
Views: 10,166
Posted By foogama
UPDATE: what does this bootlog reveal?

I did boot logging to see if anyone could make sense of this. I'll wipe the partition, try installing again, and load some of these drivers beforehand, but there are still some .SYS ones on here I'm...
Forum: Installation & Setup 06 Aug 2009
Replies: 5
Views: 10,166
Posted By foogama
Windows 7 freezes before completing installation

SUMMARY: Windows 7100 x64 installation freezes on splash/loading screen during the first restart after the last step of installation. :shock:

Let me start by saying this all started 4 days ago...
Showing results 1 to 21 of 21

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 00:48.
Twitter Facebook Google+