Windows 7 Forums

Showing results 1 to 7 of 7
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: gregory2590
Forum: Sound & Audio 13 May 2011
Replies: 10
Views: 6,317
Posted By gregory2590
I don't remember where to check for the others...

I don't remember where to check for the others but, my laptop is a dv2610(usa)
Forum: Sound & Audio 13 May 2011
Replies: 10
Views: 6,317
Posted By gregory2590
OS Version: Microsoft Windows 7 Enterprise , 32...

OS Version: Microsoft Windows 7 Enterprise , 32 bit
Processor: AMD Turion(tm) 64 X2 TL-58, x64 Family 15 Model 104 Stepping 1
Processor Count: 2
RAM: 2050 mb
Graphics Card: NVIDIA GeForce 7150M /...
Forum: Sound & Audio 12 May 2011
Replies: 10
Views: 6,317
Posted By gregory2590
How do I go about checking it in the bios? Also,...

How do I go about checking it in the bios? Also, the sound category doesn't show up at all in the device manager.

EDIT: found out how. but my bios didn't say a thing about sound
Forum: Sound & Audio 11 May 2011
Replies: 10
Views: 6,317
Posted By gregory2590
I can't install drivers when the laptop doesn't...

I can't install drivers when the laptop doesn't detect the sound card. Besides, when the sound actually works, installing new drivers doesn't stop the inevitable. I've tried this before.
Forum: Sound & Audio 11 May 2011
Replies: 10
Views: 6,317
Posted By gregory2590
Was there ever a solution to the "No audio output device is installed"

I've been going on for a month without sound now. Earlier, it used to be a few times a week with sound. Stupid HP laptop.
Forum: Sound & Audio 22 Mar 2011
Replies: 1
Views: 2,465
Posted By gregory2590
Apparently, I just fixed it. What I did was run...

Apparently, I just fixed it. What I did was run Windows Startup Repair. But it took too long so tried to cancel it. But since it didn't let me cancel, I just forcefully shut down my laptop(holding...
Forum: Sound & Audio 22 Mar 2011
Replies: 1
Views: 2,465
Posted By gregory2590
No audio output device is installed...

For a while now(speaking in month terms), my sound would be working just fine. But sometimes when I put it into hibernate(for the night) and turn it back on, my speaker icon would have a red X over...
Showing results 1 to 7 of 7

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 11:20.
Twitter Facebook