Windows 7 Forums

Showing results 1 to 10 of 10
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Plxply
Forum: General Discussion 19 Apr 2011
Replies: 17
Views: 18,090
Posted By Plxply
The problem is I don't think it's Java, I've...

The problem is I don't think it's Java, I've totally uninstalled it and the problem is still persisting. It is no longer showing in Autoruns either, but it seems as soon as I enabled it, but the long...
Forum: General Discussion 19 Apr 2011
Replies: 17
Views: 18,090
Posted By Plxply
After an hour of Autoruns Wack-a-mole, I thought...

After an hour of Autoruns Wack-a-mole, I thought I nailed the perpetrator to Java, so I obviously uninstalled it to see if this resolved the problem. However when I restarted after removing Java the...
Forum: General Discussion 17 Apr 2011
Replies: 17
Views: 18,090
Posted By Plxply
Done, done and done. I even booted up a live CD...

Done, done and done. I even booted up a live CD of Ubuntu in the event I managed to attract a rootkit, although the avast scan came up completely clean.

The main problem is normally applications...
Forum: General Discussion 17 Apr 2011
Replies: 17
Views: 18,090
Posted By Plxply
I've noticed something very strange throughout...

I've noticed something very strange throughout process monitor, for some reason explorer.exe keeps accessing, reading and writing to:

C:\Users\(Username)\AppData\Local\Microsoft\Windows\Burn
...
Forum: General Discussion 17 Apr 2011
Replies: 17
Views: 18,090
Posted By Plxply
Killing explorer.exe through the task manager and...

Killing explorer.exe through the task manager and also relaunching it is extremely fast, so I assume it is something that is loading before explorer which is the problem? Typically either it would be...
Forum: General Discussion 17 Apr 2011
Replies: 17
Views: 18,090
Posted By Plxply
I appear to have overlooked the simple and have...

I appear to have overlooked the simple and have just attempted to boot into Safe mode. It seems that the problem does not persist and therefore I assume it's something I've done in regards to...
Forum: General Discussion 17 Apr 2011
Replies: 17
Views: 18,090
Posted By Plxply
Delay in explorer.exe startup

Hello,

I've started to experience a strange problem where my laptop seems to be completely idle before starting explorer.exe (So I have a blue desktop with only the mouse pointer) this is after...
Forum: General Discussion 20 Sep 2009
Replies: 6
Views: 5,801
Posted By Plxply
Sorry for that it seems I completely overlooked...

Sorry for that it seems I completely overlooked the actual solution to my problem. The registry edit seems to of completely fixed my problem, although strangely it was set to 2 rather than 1, I am...
Forum: General Discussion 20 Sep 2009
Replies: 6
Views: 5,801
Posted By Plxply
Thanks for your help Bare Foot Kid and H2SO4, ...

Thanks for your help Bare Foot Kid and H2SO4,

In response to Bare Foot Kid's question, I only have one account set up on my computer as I am the only one using it.

For H2SO4, I have checked and...
Forum: General Discussion 20 Sep 2009
Replies: 6
Views: 5,801
Posted By Plxply
Lock Screen

Hello everybody,

I was recently poking about in the Group Policy Editor seeing if there were any changes between Vista and 7, but after I had exited and locked my computer I noticed my lock screen...
Showing results 1 to 10 of 10

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 14:58.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App