Windows 7 Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: weibing86
Forum: Hardware & Devices 22 Aug 2015
Replies: 4
Views: 1,228
Posted By weibing86
Hi paul1149...

Hi paul1149 (https://www.sevenforums.com/member.php?u=103929),

Can you please elaborate more on what you have mentioned?

I am more concerned on data recovery rather than the hardisk, so if...
Forum: Hardware & Devices 22 Aug 2015
Replies: 4
Views: 1,228
Posted By weibing86
Not initialized Western Digital Elements

Hi all,

I have a Western Digital Elements which has been working properly. This morning when I connected it to my laptop, i heard few weird 'tik tik tik' sounds when it was connected to laptop....
Forum: Hardware & Devices 22 Aug 2015
Replies: 145
Views: 551,057
Posted By weibing86
HI Jumanji, I just realized I am facing same...

HI Jumanji,

I just realized I am facing same problem as IraajV, but no solution has been provided to him/her.

369666

Please kindly help, thanks!
Forum: Hardware & Devices 22 Aug 2015
Replies: 145
Views: 551,057
Posted By weibing86
Hi Jumanji, Can I please seek your help? ...

Hi Jumanji,

Can I please seek your help?

My WD Elements is also shown as unknown and not initialized in my Disk Management, but I do not see the unallocated message on the right hand side.

I...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 13:43.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App