Windows 7 Forums

Showing results 1 to 25 of 27
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Hoggy Dog
Forum: Hardware & Devices 3 Days Ago
Replies: 9
Views: 640
Posted By Hoggy Dog
I installed a new 500GB HDD as Drive 2 on the...

I installed a new 500GB HDD as Drive 2 on the machine with the occasionally-noisy-but-still-working-fine System drive, and started the Clone process. Yes, I read everything here about Image vs....
Forum: Hardware & Devices 3 Weeks Ago
Replies: 9
Views: 640
Posted By Hoggy Dog
Best way to 'clone' failing HDD to new HDD

The HDD (on another machine) has begun to sound like a coffee grinder and I need to replace it. Fortunately, it is still bootable, readable and writeable, but I'm afraid it won't be for very much...
Forum: Microsoft Office 3 Weeks Ago
Replies: 4
Views: 512
Posted By Hoggy Dog
Thanks for your opinion. I don't happen to share...

Thanks for your opinion. I don't happen to share it but I've done enough anti-Microsoft ranting. I came here for help, and got it from mrjimphelps.
Forum: Microsoft Office 3 Weeks Ago
Replies: 4
Views: 512
Posted By Hoggy Dog
Yes, this works but isn't persistent. I have also...

Yes, this works but isn't persistent. I have also manually set Excel.exe (97) as the default app for all files with .xls extension, but regardless of how I set my Excel 97 executable as the default...
Forum: Microsoft Office 3 Weeks Ago
Replies: 4
Views: 512
Posted By Hoggy Dog
Can't change spreadsheet default app to Excel 97

I am running Excel and Word from Office 97 because the later versions don't do anything more for me than 97 does. I have tried to set the default app for *.xls spreadsheets to Excel 97, but Windows...
Forum: Hardware & Devices 13 Jan 2017
Replies: 8
Views: 512
Posted By Hoggy Dog
OK, thanks for your response, even though it...

OK, thanks for your response, even though it doesn't answer any of my questions:

1. Will my Junction Points and SymLinks be cloned to the new drive using Macrium? If not then that's not a solution...
Forum: Hardware & Devices 13 Jan 2017
Replies: 8
Views: 512
Posted By Hoggy Dog
Are Junction Points & SymLinks mirrored on cloned drive?

I have Win7 x64 Home Premium installed on a (nominal) 64GB SSD that actually is reported to have only 59.3 GB of total usable space on it. When I first installed Windows on this SSD, it only took up...
Forum: Performance & Maintenance 29 Nov 2015
Replies: 98
Views: 321,157
Posted By Hoggy Dog
Thanks for the above list- I found and...

Thanks for the above list- I found and uninstalled 6 of them and now my machine no longer nags me to "upgrade" to Windows 10! YAY! Also, SFC now runs without errors!

However, Windows Update still...
Forum: Graphic Cards 08 Jun 2015
Replies: 7
Views: 3,428
Posted By Hoggy Dog
Found the problem. Bad video cable to monitor....

Found the problem. Bad video cable to monitor. First time in 30 years of messing with puters that I've encountered a bad cable that wasn't bad from the get-go. In other words, I've seen cables that...
Forum: Graphic Cards 07 Jun 2015
Replies: 7
Views: 3,428
Posted By Hoggy Dog
UPDATE: Now the display will not come up even...

UPDATE: Now the display will not come up even using the onboard video. Using the onboard video, I get display for the CMOS screen at boot, then I see "Starting Windows" and then, a little pop in the...
Forum: Graphic Cards 02 Jun 2015
Replies: 7
Views: 3,428
Posted By Hoggy Dog
PSU is a 2-year old Thermaltake SP-750AH3CCB,...

PSU is a 2-year old Thermaltake SP-750AH3CCB, 750Watts. It is way beyond adequate for this single-GPU system.
Forum: Graphic Cards 01 Jun 2015
Replies: 7
Views: 3,428
Posted By Hoggy Dog
Computer randomly drops video output from new GTX 970 and old GTX 570

5-6 months ago I had a series of random video loss events where the monitor would suddenly go dark, then display the "DVI no signal" message and go to sleep. At the same time, the speakers played the...
Forum: Installation & Setup 23 Nov 2014
Replies: 31
Views: 3,041
Posted By Hoggy Dog
Thank you! This little tidbit turned out to be...

Thank you! This little tidbit turned out to be the major issue preventing me from making the 2TB HDD a RAID drive. Sadly, if this is documented anywhere in ASRock's mobo manual, I couldn't find it......
Forum: Installation & Setup 23 Nov 2014
Replies: 31
Views: 3,041
Posted By Hoggy Dog
OK, I finally got this to work as I want it to...

OK, I finally got this to work as I want it to work. There were 2 problems:

1. The new 2TB HDD was connected to the first SATA3 port, labeled SATA3_A0, which didn't exist at all on my previous...
Forum: Installation & Setup 23 Nov 2014
Replies: 31
Views: 3,041
Posted By Hoggy Dog
Well, as I mentioned a couple of times at least...

Well, as I mentioned a couple of times at least in the foregoing posts, I don't want to run Windows on my SSD. What I want to do is make the computer do what it is supposed to do with the equipment I...
Forum: Installation & Setup 22 Nov 2014
Replies: 31
Views: 3,041
Posted By Hoggy Dog
Of course, I have already reinstalled Windows...

Of course, I have already reinstalled Windows twice on the new 2TB drive, as detailed in my foregoing posts. At this point, since I seem to have hit a dead end, with no new suggestions in sight, I'm...
Forum: Installation & Setup 14 Nov 2014
Replies: 31
Views: 3,041
Posted By Hoggy Dog
Interesting development: I decided to remove the...

Interesting development: I decided to remove the 100 MB System Reserved partition on the 1TB HDD. As soon as I did, it instantly changed to a raid disk all on its own! So now I have that drive and...
Forum: Installation & Setup 14 Nov 2014
Replies: 31
Views: 3,041
Posted By Hoggy Dog
Interesting development: I decided to remove the...

Interesting development: I decided to remove the 100 MB System Reserved partition on the 1TB HDD. As soon as I did, it instantly changed to a raid disk all on its own! So now I have that drive and...
Forum: Installation & Setup 12 Nov 2014
Replies: 31
Views: 3,041
Posted By Hoggy Dog
I followed every step meticulously, up to the...

I followed every step meticulously, up to the point where it is no longer possible to follow it because the RST control "Accelerate" does not appear. In its place is a control labeled "Performance"...
Forum: Installation & Setup 12 Nov 2014
Replies: 31
Views: 3,041
Posted By Hoggy Dog
Yes, I followed the PC World setup steps. The SSD...

Yes, I followed the PC World setup steps. The SSD was formatted for my first few tries, then I cleaned it and deleted the partition for my final attempt. I do not want to install the OS on the SSD,...
Forum: Installation & Setup 12 Nov 2014
Replies: 31
Views: 3,041
Posted By Hoggy Dog
Thanks for all the help. I was able to...

Thanks for all the help. I was able to successfully re-install Windows on my 2TB drive, then reconnect and clean my SSD. Unfortunately, despite following the steps one by one as given in the linked...
Forum: Installation & Setup 11 Nov 2014
Replies: 31
Views: 3,041
Posted By Hoggy Dog
Thanks, Shimshom- not being an "IT professional"...

Thanks, Shimshom- not being an "IT professional" but just a moderately computer-literate gamer, I have a couple of questions:

I won't worry about "what is 'slipstreaming'" since, apparently, I can...
Forum: Installation & Setup 11 Nov 2014
Replies: 31
Views: 3,041
Posted By Hoggy Dog
Great minds think alike. That backup has been...

Great minds think alike. That backup has been running for the past hour. :D

And yes, that is my SSD showing as Disk 1. The 2TB drive that is supposed to be my boot drive is Drive 0. According to...
Forum: Installation & Setup 11 Nov 2014
Replies: 31
Views: 3,041
Posted By Hoggy Dog
Yes- I did not even have access to the other...

Yes- I did not even have access to the other disks until I had re- re- re-installed Windows. The only drive that would allow me to install Windows on it was the SSD, so, gasping for air, I took that...
Forum: Installation & Setup 11 Nov 2014
Replies: 31
Views: 3,041
Posted By Hoggy Dog
Thanks. Got sharing to finally work- new install...

Thanks. Got sharing to finally work- new install of Windows defaulted to password-protected sharing. :mad:

Disk management screamshot posted in OP above.
Showing results 1 to 25 of 27

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 22:36.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App