Windows 7 Forums

Showing results 1 to 7 of 7
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: 23Man
Forum: Hardware & Devices 10 Apr 2013
Replies: 10
Views: 3,135
Posted By 23Man
Update And Solution....

Folks,

I've re-opened this thread to post an update and a solution in the hope that it may help others in the future. A few weeks after my last post the system started to show the problems...
Forum: Hardware & Devices 30 Oct 2012
Replies: 10
Views: 3,135
Posted By 23Man
Still Stable

Hi,

after running without problems for five days it looks as if the cleanup of the registry has solved the problem. I'm not 100% sure why this is but I'll take it. Marking the thread as solved....
Forum: Hardware & Devices 24 Oct 2012
Replies: 10
Views: 3,135
Posted By 23Man
Possible Solution....

Just a quick update, after reading around I decided to run a registry cleaner on my system. It picked up a lot of things which needed to be sorted and after the cleanup the system has remained...
Forum: Hardware & Devices 22 Oct 2012
Replies: 10
Views: 3,135
Posted By 23Man
Hi, I am beginning to suspect that it is...

Hi,

I am beginning to suspect that it is the lack of AHCI support on the MB which is causing the problem. I plan to change the board and see if this resolves the problem and I'll update with the...
Forum: Hardware & Devices 21 Oct 2012
Replies: 10
Views: 3,135
Posted By 23Man
Many thanks for your suggestion, which I have...

Many thanks for your suggestion, which I have implemented. However despite giving labels to all of the partitions the problem still persists.

M.
Forum: Hardware & Devices 21 Oct 2012
Replies: 10
Views: 3,135
Posted By 23Man
Disk Setup

Hi,

attached is an image of the disk layout. Note that only 2 of the three partitions on the secondary disk are mounted as I don't use the third for anything yet.

Regards
M
Forum: Hardware & Devices 20 Oct 2012
Replies: 10
Views: 3,135
Posted By 23Man
Secondary Hard Drive being lost when primary is busy.

Folks,

I have a strange problem which has gradually been getting worse over the past couple of months. I have a system which I built with a primary SSD containing the OS and a secondary 1Tb WD...
Showing results 1 to 7 of 7

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 09:19.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App