Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: What have I done?

30 May 2011   #31
bobkn

Windows 7 Pro X64 SP1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by DG8 View Post
Bobkn - I don't quite know what I did - but I downloaded firefox4 as you suggested and I now have access to the program. It is now running - thank you and the other good people on this forum for all your help and patience you all do not know how much you have helped me and I have appreciated all your advice.
I'm glad that it worked. (I wasn't hopeful.)

It sounds like some sort of Internet Explorer security feature was preventing you from doing what you needed to do. Too bad.


My System SpecsSystem Spec
.
30 May 2011   #32
DG8

windows 7 ultimate 32 bit
 
 

I have been "playing" with the program all day - working fine many thanks to you.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 What have I done?




Thread Tools



Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 00:40.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App