Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: MS Agents - issue with character showing

04 Nov 2011   #1
rjfoster03

Windows 7 Home 32-bit
 
 
MS Agents - issue with character showing

I am using the MS agent as part of instructional tutorials that I am creating and have an issue with the MS agent showing in the presentation.

Naturally, XP and Vista have no issues with the character, but users with Windows 7 are having some degree of issues.

I have 3 Windows 7 computers that I use for testing. All have the correct hotfix installed.

2 out of the 3 have no issues with the character- the character shows, moves, speaks, shows text within the text bubbles. It is the third Windows 7 computer that I have issues with- the computer does not show the character, but the sound/voice play correctly, text appears within the text bubbles as it should and the character "moves" to a new location as it should (I don't see this actually happening, but the text bubbles appear where the character has been moved to).

I was not sure where this thread should actually be posted, but software was my best guess.

Does anyone have any suggestions of my issue - getting character to appear?

Thanks in advance for any help.


My System SpecsSystem Spec
.
05 Nov 2011   #2
Loki

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Have you tried uninstalling the Hotfix and then re-install it? You running the same security programs on that Windows 7?
My System SpecsSystem Spec
05 Nov 2011   #3
rjfoster03

Windows 7 Home 32-bit
 
 
MS Agent

I have not tried the re-install thing on the Windows 7 computer that does not actually show the agent. I will give that a try.

The 3 Windows 7 units are different with regards to their configurations and security programs. The unit that does work as it should is running Norton Internet Security, whereas one of the others has Norton 360 and the other is on the school's network with it's on security program.
My System SpecsSystem Spec
.

Reply

 MS Agents - issue with character showing




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Character Set or font issue with printing from Adobe Reader.
I downloaded a pdf document and am printing it with adobe reader. It looks fine onscreen but when I print it to my Brother MFC 8860DN some characters are substituted for others -- like a dash "-" becomes a "{"and a "/" becomes "=". There are a lot of messed up equations. Here is a link to the...
General Discussion
Special character from keyboard isn't showing up
Hello! Yesterday I got the following strange problem, which I can't find solution for: When I want to type left curly bracket from keyboard with usual shortcut Ctrl+Alt+B, it doesn't show up in any application, including Google Chrome and Wolfram Mathematica. B key alone works perfectly fine...
Hardware & Devices
Keyboard types wrong character (not language issue)
Hi there, I was working on a paper on my desktop when suddenly my e button and 5 button lost proper functionality. Whenever I press the "e" button, it types 1e instead, and pressing the "5" button types y5. Holding either button down gives you 1eeeeeeeeeeeeeeee or y5555555555555, but pressing...
Hardware & Devices
time taking issue while showing welcome
2 month ago i purchased new laptop from a store.now when i start it take a lot of time to display welcome.once i shutdown while it was taking so much time,then i start it using safe mode efter that it work properly. the time taking issue is embarrsing me.kindly tell me how i could get out of this...
Performance & Maintenance
Slow deletes (character by character)
This probably has nothing to do with Windows 7, but I thought someone on this forum would know. When in a text editor like on this forum or on Microsoft word and when I delete and hold it down it will be really slow. Characters would only delete every half a second no matter what. Anyone...
General Discussion


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 06:54.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App