Windows 7 repeated bad image error messages

Page 1 of 2 12 LastLast

  1. Posts : 2
    Windows 7 Ulitmate x64
       #1

    Windows 7 repeated bad image error messages


    Hello,
    I have recently been getting error messages from my computer (running Windows 7 x64bit) when I open any program or go to log on or log off (except Google chrome). The error message says,

    "C:\PROGRA~2\IMESHA~1\MediaBar\Datamng… is either not designed to run on Windows or it contains an error. Try installing the program again using the original installation media or contact your system administrator or the software vendor for support."

    The error message window has the title *whatever program*.exe - Bad Image.

    I have tried un-installing and re-installing other programs the error appears for, but it even appears when I open the windows calculator for example. Here are the titles the error message has had but all have had the same message as above.

    splwow64.exe
    spinstall.exe
    wevtutil.exe
    SSText3d.exe
    LogonUI.exe (Occurs every time I log on or log off or lock the computer)
    AtBroker.exe
    calc.exe
    userinit.exe
    dwm.exe
    explorer.exe
    rundll32.exe
    WinMail.exe
    unregmp2.exe
    regsvr32.exe
    StikyNot.exe
    Dinotify.exe

    I have tried running various virus scans and malware checks and checks with Spybot. Any suggestions will be gratefully received as this is a vital computer as I am doing my A levels!

    Thanks in advance
    S
      My Computer


  2. Posts : 11,408
    ME/XP/Vista/Win7
       #2
      My Computer


  3. Posts : 8,608
    Windows 7 Ultimate 32bit SP1
       #3

    Remove the IMESH tool bar. Manual instructions located here:

    Remove IMESH toolbar (virus) as another infection of hijacker type | Spyware Removal News
      My Computer


  4. Posts : 2
    Windows 7 Ulitmate x64
    Thread Starter
       #4

    Thank you to theog and Jacee, a combination of your solutions has solved the problem. Thank you once again, Sam
      My Computer


  5. Posts : 2
    Windows 7 Ultimate x86
       #5

    This is not working .. still bad image occurred!.
    dll is either not designed to run on windows or it contains an error!.. please help me.. T.T
      My Computer


  6. Posts : 3
    Windows 7 Home Prenium 32 bit
       #6

    Hi !
    My PC uses Windows 7 . When I typed in sfc /scannow at the Command prompt then the error message says, "You must be an administrator running a console session in order to use the sfc utility."
    I am the owner of the PC and I created my own account in admin group .
    Please help.
    Thanks
      My Computer


  7. Posts : 9,606
    Win7 Enterprise, Win7 x86 (Ult 7600), Win7 x64 Ult 7600, TechNet RTM on AMD x64 (2.8Ghz)
       #7

    Welcome MistyBlack :)

    Did you follow this tutorial ?

    SFC /SCANNOW Command - System File Checker
      My Computer


  8. Posts : 3
    Windows 7 Home Prenium 32 bit
       #8

    Thanks Brown.
    I have just followed the Tutorial steps.
    When done, message says " Windows Resource Protection did not find any integrity violation".
    But it is still error message " ... Bad image" .

    I have run command SFC /SCANNOW 5 times though and still "Bad Image". I guess that the "restore" earlier should be used. What do you think ? Please advise.
    Thanks
      My Computer


  9. Posts : 3
    Windows 7 Home Prenium 32 bit
       #9

    Hi,
    The PC is now in normal condition. No "Bad Image" is appeared on screen as I restored it back to the oldest point. However, a message says " The setup files are corrupted. Please obtain a new copy of the program." Then I performed 4 times SFC /Scannow as suggested. Could you tell me where can I get those setup files from ? and what is next step? Thanks.
    Have a great day.
      My Computer


  10. Posts : 1
    win 7 32b
       #10

    restoring isnt the ideal fix..... cos when i started getting this ..restore points were deleted by the threat i had in my pc... search for softwares installed in your pc..... you'll find a fake backup software ...that cause the bad image error ...so that you are fooled in to running a backup from that software (i had "my pc backup" in my pc - dont even rememba installin it)...After uninstalling this ..the errors have gone...

    system restore resolved the issue for u guys ...cos the pc was restored back to the point when this was installed...

    i had done numerous virus scan , scannow, registry fix.... but the issue was resolved by this minor solution
      My Computer


 
Page 1 of 2 12 LastLast

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 15:33.
Find Us