Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: no audio outpost device is installed.

24 Oct 2010   #1
Ferenchop

windows 7 home premium 32 bit
 
 
no audio outpost device is installed.

hey,
i have just upgraded to windows 7 and when i tried to install the audio driver, i got an arror that said the driver cant work on windows 7. i said its to old.
well so i looked for an updated driver for hours, and couldnt find anything.
yes, my motherboard(and the sound..) is pretty old, but is there really an option that there is no updated audio driver for my motherboard?
can anyone help me?
i got asrock p4i65g.
thanks.


My System SpecsSystem Spec
.
24 Oct 2010   #2
fireberd

Windows 10 64 bit
 
 

There are some older hardware that is not compatible with Vista/Win 7. The audio seems to be the device that is most often incompatible. On the Dell users forum the users there that do not have a Vista/Win 7 compatible driver are installing separate Vista/Win 7 sound cards to get sound. You didn't list what sound you have but it sounds like this is your choice.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 no audio outpost device is installed.




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
No Audio Output Device Installed Error (Code 52 on my audio devices)
Hello there, I have an error in my Windows 7 with the audio, "No Audio Output Device Installed." I checked the playback & recording devices, but none are installed. I checked for hidden devices, but there wasn't any. So I opened the Device Manager, and checked the "Sound, video, and game...
Sound & Audio
No Audio device Installed?
I haven't turned my laptop on in a few days and when I went to go install a few games, I noticed that my sound was muted. Not all that odd, but since was going to be gaming, i wanted it up. But It wouldn't let me unmute. I just get the following screen. http://puu.sh/jH65T/639225f3c3.png ...
Sound & Audio
No Audio Output Device is installed, HDMI Audio Out Works
No sound. Little speaker with the red 'x' appeared yesterday I have gone through the whole update drivers circus to no avail, my laptop can't detect that it has speakers built in so it doesn't bother finding a driver for them. This is where I am at: - Intel Display Audio is the only driver...
Sound & Audio
Audio device not installed
Hi guys, I really appreciate for those who helping. My Sony Vaio has installed Windows 7 Ultimate for a long time ago. But recently, my audio has muted or whatever has happened. I tried to look up the sound system in Device Manager, none of the system listed is related to sound or audio....
Sound & Audio
Realtek Audio: No Audio Output Device is Installed
Hello. Im having the dreadful "No Audio Output Device is Installed" problem on my realtek audio. It worked some months ago, but im in no position to do a roll back. Im sure the hardware is just fine, it works with Ubuntu. The computer is a Dell Vostro 430. My OS is win7 64bit. I tried...
Sound & Audio


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 22:34.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App