Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: No sound from internet, but have system sounds

23 Mar 2012   #21
alishathomaz

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Here's the solution to your problem:

Copy this text into notepad (starting with Windows Registry Editor Version 5.00) and save it to your desktop using the name "missing.reg":

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Drivers32]
"midimapper"="midimap.dll"
"msacm.imaadpcm"="imaadp32.acm"
"msacm.msadpcm"="msadp32.acm"
"msacm.msg711"="msg711.acm"
"msacm.msgsm610"="msgsm32.acm"
"msacm.trspch"="tssoft32.acm"
"vidc.cvid"="iccvid.dll"
"VIDC.I420"="i420vfw.dll"
"vidc.iv31"="ir32_32.dll"
"vidc.iv32"="ir32_32.dll"
"vidc.iv41"="ir41_32.ax"
"VIDC.IYUV"="iyuv_32.dll"
"vidc.mrle"="msrle32.dll"
"vidc.msvc"="msvidc32.dll"
"VIDC.YVYU"="msyuv.dll"
"wavemapper"="msacm32.drv"
"msacm.msg723"="msg723.acm"
"vidc.M263"="msh263.drv"
"vidc.M261"="msh261.drv"
"msacm.msaudio1"="msaud32.acm"
"msacm.sl_anet"="sl_anet.acm"
"msacm.iac2"="C:\\WINDOWS\\system32\\iac25_32.ax"
"vidc.iv50"="ir50_32.dll"
"wave"="wdmaud.drv"
"midi"="wdmaud.drv"
"mixer"="wdmaud.drv"
"VIDC.WMV3"="wmv9vcm.dll"
"VIDC.VP40"="vp4vfw.dll"
"msacm.voxacm160"="vct3216.acm"
"MSVideo"="vfwwdm32.dll"
"MSVideo8"="VfWWDM32.dll"
"wave1"="wdmaud.drv"
"midi1"="wdmaud.drv"
"mixer1"="wdmaud.drv"
"aux"="wdmaud.drv"
"vidc.VP70"="vp7vfw.dll"
"vidc.X264"="x264vfw.dll"
"VIDC.FPS1"="frapsvid.dll"
"vidc.VP60"="vp6vfw.dll"
"vidc.VP61"="vp6vfw.dll"
"vidc.VP62"="vp6vfw.dll"
"vidc.DIVX"="DivX.dll"
"VIDC.UYVY"="msyuv.dll"
"VIDC.YUY2"="msyuv.dll"
"VIDC.YVU9"="tsbyuv.dll"
"VIDC.DRAW"="DVIDEO.DLL"
"VIDC.YV12"="yv12vfw.dll"
"wave2"="wdmaud.drv"
"midi2"="wdmaud.drv"
"mixer2"="wdmaud.drv"
"aux1"="wdmaud.drv"
"wave3"="wdmaud.drv"
"midi3"="wdmaud.drv"
"mixer3"="wdmaud.drv"
"aux2"="wdmaud.drv"
"VIDC.MSUD"="msulvc05.dll"
"wave4"="wdmaud.drv"
"midi4"="wdmaud.drv"
"mixer4"="wdmaud.drv"
"aux3"="wdmaud.drv"

After saving the file, go to START > RUN > and type 'regedit' and then click OK
In the registry, select FILE > IMPORT and select the "missing.reg" file from your desktop
You should get a confirmation that it was imported successfully.

This is an instant fix ... your speakers should now work for web sounds, no reboot required.


My System SpecsSystem Spec
.
Reply

 No sound from internet, but have system sounds




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
1 second sound delay on playing audio or system sounds.
I have recently been having this problem about this sound delay. I recently have replaced my broken AMD Radeon HD7700 to an NVIDIA GeForce GTX 750 TI Superclocked and my soundcard is built into the gpu I think. I know this for BSOD's but here is the diagnostics file if you need it. PS: I...
Sound & Audio
PC sound problems. No system sounds, no audio.
Dell Studio XPS 8100 Intel(R) Core(TM) i5 CPU 750 @ 2.67GHz (4 CPUs), ~2.7GHz 6 GIGs of RAM Windows 7 Home Premium 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 I here as a last resort before formatting my hard drive. A couple of weeks ago the sound on my PC up and died, for no apparent reason....
Sound & Audio
windows play system sound and all other sounds go quiet
recently reinstalled Windows due to upgrading my PC and now whenever a system sound is played (for example the error sound or exclamation sound) all other sounds, whether they be music files or games or anything else, will have their volume significantly reduced, even for a short time after the...
Sound & Audio
Get system sounds, but NO YouTube or game sounds. Help?
Hi, I've got a weird one: I hooked the HDMI from the PC to the television and get great picture, but the sound is weird. I get system "dings" and whatnot, but I don't get the audio from games or YouTube videos. I've already tried setting the default audio device to the HDMI port, but I get...
Sound & Audio
No Sound or System Sounds working
Long story short. Just recently I have not been able to get sound on my computer (All In One Desktop). Neither sound nor system sounds. I believe it started when I started plugging in my earphones into the jack. I can hear sounds (movies, video) and I can also hear the system sounds. When I...
Sound & Audio


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 19:33.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App