Creative Sound Cards.

Page 3 of 21 FirstFirst 1234513 ... LastLast

  1. Posts : 47
    windows 7 home premium 64 bit
       #21

    took my speaker kit back and got a new set, no distortion there but can only get sound through front 2 speakers and not the other 3. works with my older set still when i try that through the realtek on board, but only sub and 2 speakers

    ive uninstalled all the drivers from creative and tried with the others, it picks my sound card up, but when i try to get into the media centre for the eax settings and any of that is say it did not find a device supported by this product. mite just get that xonar dx, you got an official link for where you got the driver from as on microsoft compatibility page it says it dont need 1
      My Computer


  2. Posts : 6
    windows 7 home premium 64bit
       #22

    ive tried all ideas, and i had my speakers working for a few hours on saturday afternoon, then after a restart after installing a programme, they failed to work again... is this just the way things will be until creative bring out an actual windows 7 driver that isnt a beta? or will i have to system reload to the point at which the soundcard worked?
      My Computer


  3. Posts : 344
    Windows 7, Linux
       #23

    KX Audio Drivers [emu10k1]

    Don't forget the KX drivers for emu10k1 and emu10k2 (all SBL and most audigy)
      My Computer


  4. Posts : 1
    Windows Vista Pro 64 & Windows 7 Pro 64
       #24

    X-FI Auzen Pack / working Beta-Driver


    My x-fi music works great with XFI_AuzenUAA_1_0.exe, which includes already the beta1-device-driver
      My Computer

  5.    #25

    I’m having trouble with installing the x-fi titanium drivers on my windows 7 home premium x64 nl. When I run the installer it says that there is no creative compatible device found. When I use the at disk method and locate to the file wdma_emu.inf, it says (rough translated from Dutch:
    “The map doesn’t contain a compatible driver for ‘re device. Check if the driver works on a x64 pc when there is a driver in the map”.

    What shoud I do to get my x-fi work. It is a clean win 7 instal.
      My Computer


  6. Posts : 46
    Windows 7 Ultimate 64bit
       #26

    I have big troubles every time i start an application or i reboot my pc the audio will vanish again

    I have a clean install of windows so i don't really know, the audio card also make my pc fail the boot today until i've uninstalled it
      My Computer


  7. Posts : 6
    windows 7 home premium 64bit
       #27

    my card still isnt working, below is a list of my pc specs...
    im currently uninstalling all sound drivers and programs from my pc in the hope that i can fix this problem, ive tried all previous ideas, and some have worked for a few hours then failed and others have lead me further away from a solution, so does anyone else have any ideas for what i can do?

    specs:
    CPU AMD Athlon 64 6000+ AM2
    MB Asus M2N-E SLi
    RAM 4Gb (2x2Gb)
    GPU XFX 8600GT 256mb
    2x standard IDE optical drives
    HDD 1x 160Gb (main boot) + 1x 300Gb (backup and media)

    hope that this can help solve my problem,

    many thanks

    Oliver


    update, all drivers and creative programs now wiped from pc, square 1
    Last edited by oliver2105; 09 Nov 2009 at 16:17.
      My Computer


  8. Posts : 1
    Windows 7 and Windows XP dual boot
       #28

    Installed Windows 7 Home Premium last night. Made my PC a dual boot with Windows XP. Soundblaster XFi Extreme Fidelity works just fine in XP mode and I have both Media Player 5 and Craetive Console working. Installed the latest drivers from Creative download site. I do get sound, but it's via Windows Media Player. No individual speaker control, no sub woofer. If I right click on the windows media player screen I have access to many of the functions Creative Media Console has in XP mode, but no speaker control, no speaker check. I prefer Creative's Media Player to the windows player and I would like to get full audio control back. Anyone have a suggestion?
      My Computer


  9. Posts : 10
    Windows 7
       #29

    Please help with my thread storm


    Please help with my thread storm: Sound Blaster Audigy 2 isn't nearly as loud in Win 7
      My Computer


  10. Posts : 10
    Windows 7
       #30

    Please help with my thread storm


    Please help with my thread stormy13: Sound Blaster Audigy 2 isn't nearly as loud in Win 7
      My Computer


 
Page 3 of 21 FirstFirst 1234513 ... LastLast

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 06:24.
Find Us