Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Sound problem post install

24 Sep 2009   #1
Tygerrr

Windows 7
 
 
Sound problem post install

So I love Windows 7 Ultimate but after installing it my sound sucks. Listening to music at any volume sounds like the speakers are blown and **** is rattling around in my on board speakers, kind of a fuzzy sound.

I know the speakers aren't blown because up until a few days ago I had zero music on this particular notebook. I've gone to the HP site and have downloaded/updated the only sound driver listed. Thoughts?


My System SpecsSystem Spec
.
24 Sep 2009   #2
Antman

 

Provide your exact PC model number.
My System SpecsSystem Spec
24 Sep 2009   #3
Tygerrr

Windows 7
 
 

Pavilion Dv6646US
My System SpecsSystem Spec
.

24 Sep 2009   #4
Zidane24

Windows 7 Home Premium x64 - Mac OS X 10.6.4 x64
 
 

My System SpecsSystem Spec
24 Sep 2009   #5
Tygerrr

Windows 7
 
 

I'm running 64 and yes I used one of those.
My System SpecsSystem Spec
26 Sep 2009   #6
thefabe

Windows 7 ultimate 64 bit / XP Home sp3
 
 

Now all you neeed to do is fill in your system specs, in usser cp. thanks and welcome to sevenforums. Fabe
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Sound problem post install




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Old problem (2011) new for me - Win 7 Ult 64bit post-install
I saw the screen dump here: https://www.sevenforums.com/general-discussion/152981-missing-os-name-system-properties-system-information.html Which looks just like mine. I bought a Lenovo that came with win 8 but wanted my old win 7 from my Dell that died so I just wiped the drive and installed...
Installation & Setup
Sound Problem with new install Win 7 64 bit
Hi, My Soundcard will not properly in Win 7 64 bit. Although I (think) I have the right drivers and device manager says All OK the sound is crackly and very distorted. Soundcard is a Soundblaster X-Fi SB0730. It works perfectly in Win XP and I also Win 7 32 bit (which I installed...
Sound & Audio
No post sound when computer boots up
Monitor is on, sound is working but there is no post beep on a new build. I would like to remedy this because in the event of a problem I won't have the beep codes to help diagnose the problem. Thanks for any help. stream
Installation & Setup
New sound card install problem
I just did a fresh install of windows 7 and I decided to replace my older X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro Series that was in the old PCI slot with the PCI Express X-Fi Titanium Fatal1ty Pro Series. Problem is that windows install generic drivers for it and when I try to install...
Sound & Audio
Another No HDMI Sound post RC7 upgrade - Dell XPS
Ok.. I have seen it brought up here a couple times but my situation still seems a bit different. I also have no sound coming from my Hdmi out after upgrading to RC 7. I have a Dell XPS 1330 notebook. Audio is Nvidia HD Audio and IDT HD audio codec, both have latest drivers. When i open...
Sound & Audio


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 17:03.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App