Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: The Audio Service is not running .

01 Jan 2013   #1
dennytan96

Window 7 Home Premium SP1 32-bit
 
 
The Audio Service is not running .

Someone know how to fix this ?



My System SpecsSystem Spec
.
01 Jan 2013   #2
boohbah

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit 7600
 
 

the second answer on this page ought to be of some help...

Any solution to "The Audio Service is not running"? - Microsoft Community
My System SpecsSystem Spec
01 Jan 2013   #3
dennytan96

Window 7 Home Premium SP1 32-bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by boohbah View Post
the second answer on this page ought to be of some help...

Any solution to "The Audio Service is not running"? - Microsoft Community
I follow the guide , It give me this error when i click "Start" On the general tab .
My System SpecsSystem Spec
.

03 Jan 2013   #4
dennytan96

Window 7 Home Premium SP1 32-bit
 
 

Probelm fixed . I just reformat . TQ anyways .
My System SpecsSystem Spec
03 Jan 2013   #5
boohbah

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit 7600
 
 

well done.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 The Audio Service is not running .




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
The Audio Service is not running
Hi guys, I know that this isn't a very rare problem, but I've tried most of the suggestions that have been posted to try and fix this issue but to no avail. The title pretty much says it all. It turns and off randomly, but as soon as I play a YouTube video or do something that involves...
Sound & Audio
The Audio Service is not running
I have a red tag on the speaker icon an the message says "The Audio Device is not running". However I have sound when I test even on Skype. What gives?
Sound & Audio
The Audio Service Is Not Running!
Hello im new to the forums and my audio service says it is not running. i've gone onto services.msc and it says windows audio endpoint builder has started but when i try to start windows audio it says windows cold not star the audio service on local computer. Error 1079: the account specified for...
Sound & Audio
Audio Service not running
This is kind of weird. Down by the sound icon says "Audio Service is not running". I have sound with audio files such as MP3 and sound when I play a video file. I know I am using onboard sound, and in the Device Manager, it says "High Definition Audio Device". There are NO...
Hardware & Devices
Audio service is not running
How to get rid of that cross on my audio icon and message popping up "audio service is not running"? I went through services at device manager and I can't find anything related that is disabled :rolleyes: I am listening music with media player and it is playing.. So sound itself is fine.. I only...
Sound & Audio


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 01:08.
Twitter Facebook Google+