Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Winamp lags while surf/browsing

09 Nov 2009   #1
masterbrain

Windows 7
 
 
Winamp lags while surf/browsing

Hey.
Glad to be in this forum, seems active and helpful.
Tho I have a minor problem, hope its possible to solve.
I installed Windows 7 32Bit yesterday, all great so far.
Today when i started Winamp I noticed that sometimes I browse the webb, the song in Winamp lags, getting crusty if you will, sounds strange.

I used to have Windows 7 Evaluation 7100 and there I had no problem at all with Winamp, just with the retail version.
Does anyone know how to fix this? It's abit annoying.

Would be greatly thanksful for an answer, have been looking around on google and this forum and can't really find a solution of the problem.


My System SpecsSystem Spec
.
09 Nov 2009   #2
zx81

Windows 7 Home Premium x64
 
 

masterbrain,

Thank you very much for posting this problem!

You asked a good question.

I also experience this behavior with winamp version: v5.56 (x86)

It happens with all music, be it mp3 or being a shoutcast stream.

I hope some can help us.

Have a nice day!

zx81
My System SpecsSystem Spec
09 Nov 2009   #3
masterbrain

Windows 7
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by zx81 View Post
masterbrain,

Thank you very much for posting this problem!

You asked a good question.

I also experience this behavior with winamp version: v5.56 (x86)

It happens with all music, be it mp3 or being a shoutcast stream.

I hope some can help us.

Have a nice day!

zx81
Same version here aswell, 5.56.
As in the beta it worked perfect, never a problem with anything.
This is actually the only problem I have with Windows 7, and as you said, I hope someone can help us with this
My System SpecsSystem Spec
.

09 Nov 2009   #4
torrentg

7600.20510 x86
 
 

It's either the audio driver or network driver causing it. Look into updates for each.
My System SpecsSystem Spec
09 Nov 2009   #5
masterbrain

Windows 7
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by torrentg View Post
It's either the audio driver or network driver causing it. Look into updates for each.
Everything is up to date, ive checked.
My System SpecsSystem Spec
09 Nov 2009   #6
torrentg

7600.20510 x86
 
 

Then possibly chipset drivers need an update. If you've haven't looked at that, give that a shot.
My System SpecsSystem Spec
15 Nov 2009   #7
masterbrain

Windows 7
 
 

Its weird, ive tried update everything.
Can it be the version of winamp?
Perhaps try a older version?
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Winamp lags while surf/browsing




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Winamp 5.66 Last Winamp version
Winamp.com and associated web services will no longer be available past December 20, 2013. Additionally, Winamp Media players will no longer be available for download. Please download the latest version before that date. See release notes for latest improvements to this last release. Thanks for...
Software
Alternatives to Mask Surf or Tor - Any Recommendations?
Hi all Is anybody aware of any decent alternatives to the above? Any references to price/freebie would also be greatly appreciated. Many thanks. Best
Browsers & Mail
I Can't access YM and a lot of sites I used to surf
It started all of a sudden.... I was on Yahoo and then I got disconected..... from that moment on I can't use any site related to yahoo (not even webmessenger, or meebo or some other sites)... But that's not all... A lot of sites that I'm used to surf don't want to load at all... It says "Google...
Network & Sharing
Can connect to internet but cant surf the web?
Hey guys, Let me tell you this. Yesterday night, there was something with the DNS error. This morning, i connected to this connection and right clicked the connect and clicked "Troubleshoot Problems", it said there was no problems. So i just tryed surfing web and it wouldnt let me....
Network & Sharing
Able to ping out but unable to surf via ip or url
Hi there, My fiance and I have both been puzzling over this one for a number of days. I have a Toshiba Satellite L500, running a duo-core cpu and 3gb with Windows 7 Ultimate x64. We are both fairly advanced users and have tried everything we can think of/find with no avail so we are asking for...
Network & Sharing


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 04:15.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App