Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: HDMI enabled but no sound

17 Dec 2009   #11
reghakr

Windows 7 Pro & Vista Home Premium
 
 

Optical carries only 2 channels, but the combination of both will orovide 5,1 chanel sound
My System SpecsSystem Spec
.
Reply

Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Microphone doesn't work when HDMI out is in use (and enabled)
Hello. I have a problem. A problem I did not have up until a month ago or so. I have a TV screen plugged in as a monitor. However, after some time, about a month ago, microphone stopped working. At first I've thought microphone went just bust (it's a cheap $5 one and I had it for over 3 years),...
Sound & Audio
Sound not working, Only have HDMI Sound Output, But no HDMI port in PC
Hi there, My sound is not working. I only have a HDMI Sound output. However, I don't have any HDMI Output in my computer. I reinstalled windows a couple of times lately, but i don't know for sure if thats the problem. Right now im using Windows 7 32-Bit, My hardware specs are: CPU: Intel Duo 2...
Drivers
Stereo Mix Enabled, but no sound?
Okay, I tried everything from enabling mobo sound from bios, updating drivers, reinstalling drivers, and enable stereo mix from sound control panel. Whatever I do, I can't seem to get my stereo mix to work, it's there and enabled. It also says that the device is working properly, but when I play a...
Sound & Audio
NO SOUND TROUGH HDMI ON ACER AX3400-U3032 and No HDMI Icon in sound se
Had to replace motherboard from authorized acer parts dealer now I get no sound through HDMI port. I did through the original board until it got fried by electrical surge. Can any one help or send me a picture of the inside the same model to make sure all jumpers on the motherboard are in the...
Sound & Audio
HDMI enabled but no sound
I have Windows 7, and Sony Vaio VGN-FZ350AE. I have HDMI connected to my Philips. I've changed the default sound connector to HDMI AUDIO and when I play some mp3, video I can see the green sound indicator moving at HDMI AUDIO bar or even at the Sound icon at the system Tray. But the TV connected at...
Sound & Audio


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 05:10.
Twitter Facebook