Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Realtek - sound not working right.

27 Dec 2009   #11
Jonathan_King

Windows 7 Professional x64
 
 

You're welcome. Your solution is worth reading, though. You never know what other people might read this later on.


My System SpecsSystem Spec
.
01 Apr 2012   #12
jjb1221

Windows 7 Professioal 32 bi
 
 
Thank You - Sound works now

To Onyx:
If it wasn't for you I could have spent days trying to fix the sound problem. I checked out the pictures you posted with the setting and my was changed. It must have happened when I downed loaded Amerisoft conversion software.
I'm very grateful. jjb
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Realtek - sound not working right.




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Realtek onboard audio stops working, no sound
Hi all, Recently moved apartments, and as part of that I shut down and packed up my computer. Upon getting it set up at the new place, I found that 1) the rear panel audio was now displaying "Not plugged in" and not producing sound, 2) the front panel headphone jack was no longer working, and 3)...
Sound & Audio
Realtek network card not working with external sound card installed
Hi all, I recently bought a relatively expensive sound card on Amazon and after the second boot of my PC with the card installed and working my on board LAN card decided to not work throwing error: "This device cannot start. (Code 10)" The card IS enabled in the BIOS and I HAVE disabled the...
Hardware & Devices
Realtek/Windows Sound not working but detecting devices.
As the title suggests, my on board sounds, seem to have failed, every time I boot, I get a Windows Troubleshooter telling me that the audio devices and services are not enabled or started, the troubleshooter fails without any errors to report (will grab a screen of this when I can) Here is a...
Sound & Audio
New MSI mobo with realtek sound not working
Hi i have a new MSI mobo H61M-P31(G3) that i used to replace a Dell mobo(unknown model) everything fit right and all drivers installed right but still have no sound. I'm not sure if this is due to a driver conflict because i did not reinstall windows or if it is a fault on the board. Yes i have...
Drivers
realtek ac97 no sound,but shows its working
Knowing my luck,I have overlooked a setting,but either way my sound is not working,i recently installed win 7 build 7100,and my onboard sound card is not working,my sound properties and volume control shows it is working but there is no sound coming out,ive checked the volume and all the stuff that...
Sound & Audio


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 01:04.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App