Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Problem with my sound

11 Mar 2009   #1
Simple

Windows 7
 
 
Problem with my sound

My speakers seem to be emitting a wierd buzzing sound when doing the following things:
Playing eve online
Scrolling in internet explorer
viewing facebook in firefox
moving windows around the screen
Minimizing and maximizing screens

Even when muted, the sound still comes out. I am not sure what to do. I tried updating drivers and checking for loose wires, but nothing has worked. Please help?

I have windows 7 on this http://secure.newegg.com/WishList/MySavedW...aspx?ID=9164925 if that helps.

I can still hear normal sounds, but it still makes the buzzing sound.


My System SpecsSystem Spec
.
12 Mar 2009   #2
ibocpro

Windows 7 x64 build 7068
 
 

What speakers are you using? I had a 2.1 logitech cheap set, $40, that would buzz all the time. It was OK as with any sound you could not hear it but it was there none the less. They would also "buzz" more when moving the mouse or windows. New speakers, no buzz.

With updated drivers and cables checked it might have something to do with the shielding in the speakers. Try moving them, it did not help my old set but worth a try.

Good luck,
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Problem with my sound




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Custom Sound Scheme: Close Window Sound Plays Instead of Chosen Sound
Cheers all, Problem is as stated in the thread; I downloaded, untar'd and set the theme up today. I know it's specifically the "Close Window" sound since it's unique from the others. I'm referring to the following actions in particular (there may be more things I could do to proc it, but I...
Sound & Audio
Sound problem perrsists even after new sound card
As some of you might remember, a few weeks ago I had a problem with sound after I built a new PC and kept my old Win 7 installation using sysprep: https://www.sevenforums.com/sound-audio/280175-onboard-sound-issue-new-pc-build-2.html#post2308990. The problem was that the volume levels were off, and...
Sound & Audio
Sound Problem
I have tried to play mpegs and Avi files on Nero Showtime (Nero 7 ) and also on Divx 8, Realplayer and Quicktime but I get no sound. I do get sound on Win Media Player only. I installed Klite codec pack for Win 7 64bit. Do I have to install the 32bit codec pack for the 32bit programs to...
Sound & Audio
Sound problem - need to 'scan for hardware changes' to get sound
Hi everybody I have a fairly strange problem with my Laptop. It came originally with Vista and a while ago I updated to Windows 7 32bit Home Premium. Since then I don't have any sound after booting the Laptop. By chance I found out that when I go into the device manager, right click on the sound...
Hardware & Devices
Windows Media Player Problem - Sound/skipping problem.
Oh look, another windows media player problem, lol. Well, it's something really weird, at first i thought it was just my computer being all slow or the file was messed up, No matter what movie or format i play it makes this weird screeching noise. It also lags pretty bad. I tried the scans, i did...
Music, Pictures & Video


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 19:09.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App