Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: ASUS M2n e SLI mobo No sound but see line moving

04 Jan 2010   #1
slopland

Windows 7
 
 
ASUS M2n e SLI mobo No sound but see line moving

I have the above mobo, just installed windows 7 64bit. Everything else is fine but I cannot get the sound to work even though wehen I test or play music I see the bar rise and fall. I have exhausted everything I know to do. I did see the CM6501 thread here but after trying the drivers, it still does not work and when I click the CM6501 icon, it freezes the PC and I have to reboot.

Any ideas?

CM6501 integrated USB soundcard.


My System SpecsSystem Spec
.
05 Jan 2010   #2
slopland

Windows 7
 
 

Yes, replying to myself. I have solved this problem: Please see thread named CM6501 No sound solution.

Thanks

BTW, great forum: very helpful
My System SpecsSystem Spec
Reply

 ASUS M2n e SLI mobo No sound but see line moving




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
asus a8n la manual needed for moving mobo over to ATX case...
hey guys, I have an HP Pavilion a1632x with this motherboard: asus a8n-la. I'm wanting to switch it over to an ATX case that I have lying around ( i kept the case when the old asus board I had in it died a few months back), and the screws and I/O shield line up with the atx case's holes, but Im...
Hardware & Devices
Suggestions for cubase 7 professional sound card for Asus z87pro mobo
Hi Chaps I am looking for any suggestions for a professional soundcard for my new motherboard which is an asus z87pro. I was up until recently using an m-audio 1010lt audiocard with multiple ins and outs which i used with cubase 7. Since this card no longer fits i am looking for any...
Sound & Audio
Mobo not detecting HDMI? - ATI Radeon HD 4250 onboard ASUS mobo
This problem has the configuration listed in my system specs below, which have just changed recently. My OCZ Vertex 2 died, RMA'ed but sold, and replaced with the Transcend SSD720, 2.5" SATAIII 64GB. Also sold my GPU... :cry: Now, trying to get everything back on track. I reinstalled my OS on...
Hardware & Devices
old asus mobo can't detect sound with windows seven
this is my scenario... i installed a fresh windows 7. i'm using an onboard audio. my motherboard is P5ND2-SLI. obviously the sound wont work (i got the red X at the volume icon) without the latest windows 7 driver. after i installed the latest driver (6.0.1.6305), the red X is no more (the...
Sound & Audio
ASUS Mobo - No sound
I have spent about a week reading through the fixes offered in these great forums but have been unable to fix my system. I have a ASUS P5E WS Pro mobo. I have tried removing my sound card, reinstalling drivers, reinstalling sound card, reinstalling drivers and all combos of the above and yet I...
Sound & Audio


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 04:43.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App