Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: no sound at all altough installed corectly

22 May 2010   #1
nlaor

seven
 
 
no sound at all altough installed corectly

hello im using Gigabyte GA-73PVM-S2H (Realtek ALC889A)

with win 7 32bit

al drivers installed corectly, but i dont get any sound
it used to work or at the speakers i have plugged(3.5 jack)
or thrugh hdmi cabel conected to my tv, it used to change from time to time without me being able to choose witch output to use

2 days ago sound stoped working,i re installed the OS after trying all i could

and no after reinstalling to OS (win7 32bit) i dont know what to do more
when im playing a song i can see the sound played grapicly(the green line is jumping to the sound levls)
but get no sound at all bot thrugh the speakers or thrugh the t/v

please help,and forgive me for my bad english...


My System SpecsSystem Spec
.
22 May 2010   #2
IggyAZ

Windows 7 Ultimate (64 bit)
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by nlaor View Post
hello im using Gigabyte GA-73PVM-S2H (Realtek ALC889A)

with win 7 32bit

al drivers installed corectly, but i dont get any sound
it used to work or at the speakers i have plugged(3.5 jack)
or thrugh hdmi cabel conected to my tv, it used to change from time to time without me being able to choose witch output to use

2 days ago sound stoped working,i re installed the OS after trying all i could

and no after reinstalling to OS (win7 32bit) i dont know what to do more
when im playing a song i can see the sound played grapicly(the green line is jumping to the sound levls)
but get no sound at all bot thrugh the speakers or thrugh the t/v

please help,and forgive me for my bad english...


Hi and welcome.
Taking what you said is correct and true it may be your motherboard sound chip having a problem. Have no other ideas other than if it is a new motherboard get it replaced.
I also Googled you no sound for your MB and it seems others have the same issue but I couldn't find any final solution. Sorry.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 no sound at all altough installed corectly




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Driver Sound is Installed But The Sound Does not Exist
Hi Gyus . I have a Laptop Fujitsu Amilo Li 3910 and i install windows 7 professional i download Sound Driver Here : Technical Support pages from Fujitsu Driver Sound Is installed But The Problem is The Sound Does Not Exist :shock: Whats is The Solution ??
Drivers
No sound after after new motherboard installed
So I am getting no sound after putting a new motherboard in my PC, and doing a clean install of windows 7 64-bit. This is my motherboard P67 Motherboard Series Manufacturing - ASRock Inc. I installed all default drivers from the CD that came with the board
Sound & Audio
No sound, no sound device detected, drives installed?
Hello there! So.. I'm in a pickle with my machine and Windows 7 after this latest update. On startup I get an error from MMDevApi.dll saying that it might not run on Windows or... something else. This also occurs anytime a program tries to use the sound card ie. WoW, Yahoo IM, Live IM, SL, etc....
Sound & Audio
No sound with P5P 800, drivers installed
Hi everyone, I'm running Windows 7 build 7000, and I have an ASUS P5P 800 motherboard that has an onboard sound device. After connecting to the internet, Windows Update installed 'Sound MAX Integrated Digital Audio' drivers, and the sound icon appears in the bottom right of the task bar. The...
Sound & Audio
Razer DeathAdder wheel not working corectly
First of all i dont think its not a driver issue , i`m using driver vers. 1.09 / firmware 1.28 . The wheel works ok only for scrolling but in some applications/games that require wheel to be clicked in order to activate some menus, it doesnt work. In Windows it works, in any application it doesnt...
Hardware & Devices


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 13:41.
Twitter Facebook Google+