Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Cm6501 Problem

08 Jul 2010   #21
guimassa

Win7 64bits
 
 
Mine is almost the same, but...

Quote   Quote: Originally Posted by ketyow View Post
I finally found solve for this problem (not working all of speakers on cm6501 with win 7). There are no working drivers for win 7 at all, but on my mobo (asus m2ne-sli) it's all about connecting with jumper pins 5 + 6 and 9 + 10 on motherboard's front panel audio connector. Nothing have to be installed. Do it like on screen, I guess it should work also with other motherboards.

I have mobo M2N-SLI. This is the same positions that the manual asked since the beggining. But in my mobo, there are some differences (it seems almost the same of yours, however mine is mirrored).

MIC 2 X X AGND
MICPWR X X +5VA
(blank) X X BLINE_OUT_R
NC X O
Line out_L X X BLINE_OUT_L

Any idea if there's something I can do?


My System SpecsSystem Spec
.
09 Jul 2010   #22
ketyow

XP
 
 

I believe it should go like this



This "blank" may work as R channel return.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Cm6501 Problem




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Problem with BSOD arising randomly. Problem more frequent. NTSF.SYS
Having an issue with a computer going into BSOD with no warning. The computer's information is attached. There really isn't any more information to give. It started relatively recently. Nothing different was downloaded to the computer. AVAST is not installed. Not utilizing Daemon tools. Any...
BSOD Help and Support
Intel Rapid Storage Technology problem : Empty port problem
Windows 7 Home Premium, 64 bit Gateway Laptop NV55C (I would upgrade ut currently not working so a major hardware upgrade is gonna have to wait :( I've got the latest SATA AHCI Driver for my system according to Gateway. As for the latest Intel RST software/drivers, I have version 9.6.2.1001 on...
Hardware & Devices
Blurry Text problem, EDID and registry editing problem on an AMD card.
EDIT:I have found a solution, using a DVI to HDMI cable on an amd card will fix this problem, this thread can now die, hopefully someone else will find it if they have this problem. Basically, i know what the problem is, but not how to rectify it. My tv (Sceptre X235BV-FHD, a rebranded sony...
Graphic Cards
Cute Html problem and Video full screen problem
Hi I recently made a mistake and I did a full HP system restore and lost alot of my programs and have had to reinstall them. Some programs are there still but just seem messed up somewhat, like my Cute Html editor program. Suddenly, where there used to be the tabs you clicked on that would...
Software
Windows Media Player Problem - Sound/skipping problem.
Oh look, another windows media player problem, lol. Well, it's something really weird, at first i thought it was just my computer being all slow or the file was messed up, No matter what movie or format i play it makes this weird screeching noise. It also lags pretty bad. I tried the scans, i did...
Music, Pictures & Video


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 07:51.
Twitter Facebook Google+