Action Center Reporting Avast Not up to Date

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

  1. Posts : 71,732
    64-bit Windows 11 Pro for Workstations
       #21

    I have the same errors in the Health Report to, but the Action Center shows an all clear.

    Action Center Reporting Avast Not up to Date-health_report.jpg
      My Computer


  2. Posts : 18,404
    Windows 7 Ultimate x64 SP1
    Thread Starter
       #22

    Yep, same here Shawn, Action Center reports it.
      My Computer


  3. Joe
    Posts : 236
    Windows 7 RC
       #23

    Perhaps something that will be fixed before the final version
      My Computer


  4. Posts : 71,732
    64-bit Windows 11 Pro for Workstations
       #24

    I think it has something to do with an incompatibility with the way Avast is registered in Windows 7 vs Vista. Do not know what it is though.

    It may be fixed in a new release of Avast or Windows 7 hopefully soon.
      My Computer


  5. Posts : 18,404
    Windows 7 Ultimate x64 SP1
    Thread Starter
       #25

    What about windows defender though? Or the error.
      My Computer


  6. Joe
    Posts : 236
    Windows 7 RC
       #26

    Airbot said:
    What about windows defender though? Or the error.
    Two more things for the programmers at Microsoft to keep busy with
      My Computer


  7. Posts : 30,972
    Windows 11 Pro x64 [Latest Release and Release Preview]
       #27

    Hi Guys,

    I have no informational warning entries and I also get this

    Action Center Reporting Avast Not up to Date-security.png

    So the system appears to be seeing avast here
      My Computers


  8. Posts : 16,015
    7 X64
       #28

    Avast seems to be reported ok here too.

    Action Center Reporting Avast Not up to Date-health2008-12-31_000114.jpg

    SIW2
      My Computers


  9. Posts : 18,404
    Windows 7 Ultimate x64 SP1
    Thread Starter
       #29

    Pretty weird, on the 7000 build or another?
      My Computer


  10. Joe
    Posts : 236
    Windows 7 RC
       #30

    RE: My error reported on the SM Bus. After much research and dozens of websites, I found an intel file that contained .inf files which the SM Bus needed one of them as the driver. Now that it has been corrected, I have the same 3 other issues: no antivirus, no antispyware and one process halted. Still working on resolving those. Still reported ok in the action center as others.
      My Computer


 
Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 07:19.
Find Us