Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Browser search links hijacked

18 Jul 2011   #31
Jacee
Microsoft MVP

Windows 7 Ultimate 32bit SP1
 
 

Sheesh!

Please download MiniToolBox http://download.bleepingcomputer.com...iniToolBox.exe save it to your desktop and run it.



Checkmark the following checkboxes:
  • Flush DNS
  • Report IE Proxy Settings
  • Reset IE Proxy Settings
  • Report FF Proxy Settings
  • Reset FF Proxy Settings
  • List content of Hosts
  • List IP configuration
  • List last 10 Event Viewer log
  • List Installed Programs
  • List Users, Partitions and Memory size.
  • List Minidump Files
Click Go and post the result (Result.txt). A copy of Result.txt will be saved in the
same directory the tool is run.

Note: When using "Reset FF Proxy Settings" option Firefox
should be closed.


My System SpecsSystem Spec
.
19 Jul 2011   #32
trie66

Windows 7 Home Premium x65 w service pack 1
 
 

Results from MiniToolBox below.

MiniToolBox by Farbar
Ran by Cathy (administrator) on 19-07-2011 at 21:02:39
Windows 7 Home Premium Service Pack 1 (X64)
***************************************************************************
========================= Flush DNS: ===================================
Windows IP Configuration
Successfully flushed the DNS Resolver Cache.
========================= IE Proxy Settings: ==============================
Proxy is not enabled.
No Proxy Server is set.
"Reset IE Proxy Settings": IE Proxy Settings were reset.
========================= FF Proxy Settings: ==============================
"network.proxy.type", 0
"Reset FF Proxy Settings": Firefox Proxy settings were reset.
========================= Hosts content: =================================
127.0.0.1 localhost
========================= IP Configuration: ================================
# ----------------------------------
# IPv4 Configuration
# ----------------------------------
pushd interface ipv4
reset
set global

popd
# End of IPv4 configuration

Windows IP Configuration
Host Name . . . . . . . . . . . . : Cathy-PC
Primary Dns Suffix . . . . . . . :
Node Type . . . . . . . . . . . . : Hybrid
IP Routing Enabled. . . . . . . . : No
WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : No
DNS Suffix Search List. . . . . . : home
Wireless LAN adapter Wireless Network Connection 2:
Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : Microsoft Virtual WiFi Miniport Adapter
Physical Address. . . . . . . . . : 70-F1-A1-D8-3F-78
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Yes
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
Ethernet adapter Bluetooth Network Connection:
Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : Bluetooth Device (Personal Area Network)
Physical Address. . . . . . . . . : C4-46-19-EA-65-5E
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Yes
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
Wireless LAN adapter Wireless Network Connection:
Connection-specific DNS Suffix . : home
Description . . . . . . . . . . . : Dell Wireless 1397 WLAN Mini-Card
Physical Address. . . . . . . . . : 70-F1-A1-D8-3F-78
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Yes
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::1033:5b68:8796:3cf5%11(Preferred)
IPv4 Address. . . . . . . . . . . : 192.168.1.4(Preferred)
Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
Lease Obtained. . . . . . . . . . : Tuesday, July 19, 2011 8:59:16 PM
Lease Expires . . . . . . . . . . : Wednesday, July 20, 2011 8:59:16 PM
Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.1.1
DHCP Server . . . . . . . . . . . : 192.168.1.1
DHCPv6 IAID . . . . . . . . . . . : 225505697
DHCPv6 Client DUID. . . . . . . . : 00-01-00-01-13-D3-FD-D3-F0-4D-A2-7A-93-6B
DNS Servers . . . . . . . . . . . : 192.168.1.1
71.252.0.12
NetBIOS over Tcpip. . . . . . . . : Enabled
Ethernet adapter Local Area Connection:
Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : Marvell Yukon 88E8040 PCI-E Fast Ethernet Controller
Physical Address. . . . . . . . . : F0-4D-A2-7A-93-6B
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Yes
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
Tunnel adapter isatap.home:
Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : Microsoft ISATAP Adapter
Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
Tunnel adapter Local Area Connection* 9:
Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . : home
Description . . . . . . . . . . . : Microsoft ISATAP Adapter #3
Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
Tunnel adapter Teredo Tunneling Pseudo-Interface:
Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : Teredo Tunneling Pseudo-Interface
Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
IPv6 Address. . . . . . . . . . . : 2001:0:4137:9e76:3053:195d:b7b2:ef38(Preferred)
Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::3053:195d:b7b2:ef38%14(Preferred)
Default Gateway . . . . . . . . . : ::
NetBIOS over Tcpip. . . . . . . . : Disabled
My System SpecsSystem Spec
28 Nov 2012   #33
b1gt1m

Windows Vista Ultimate x32 SP2
 
 

Hello! I seem to be having similar sort of symptoms to others on this thread - I boot my system, the GUI loads then the first thing that happens is Mozilla Firefox starts and will try to load www.fsquirt.exe... which I know is a Bluetooth Utility... its almost like its an Autorun or Some Reg Startup command but I can't find anything, I suspect this isn't the only problem either as I used the WAB command and sure enough they all appeared but when I clicked on one of the files to open, I had a popup saying something about an error opening the file which you and I both know it should've started Mail/Live Mail 2012/etc. I had a warning from my anti-virus 2 weeks ago but was sorted and I ran Mbam just to be sure with no nasties found... please advise as I'm getting a bad feeling here

Thanks in advance.

Tim
My System SpecsSystem Spec
.

Reply

 Browser search links hijacked




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
links is missing when pasting text with links in any browser or office
Hi, When I'm copying text withe links from the web and trying to paste it, The links is missing. I try to paste it into word or excel, and in all kinds of html editors in all browsers but the links are still missing. only text is shown. Is anybody here knows how to fix it? Tx very much...
Browsers & Mail
My IE11 Google browser has been Hijacked!?
Yesterday when I opened IE11 (fully win updated) after a cold startup, I noticed that the "Install Google Chrome" button was missing (FF27.01 too)? Then when I went to browse Redbox, nothing was showing properly (very slow/garbled!))? I rebooted & ran negative KIS2013 Full/Critical/rootkit scans....
System Security
hijacked links
can anyone please help me!!!! Every time I click a link on a webpage I get hijacked to a different page (usually selling some rubbish) how on earth do I stop this from happening I do not have a virus or anything nasty on my computer and all my security is totally up to date. Please somebody help...
System Security
My IE 10 browser has been hijacked
Thank goodness I have the Chrome browser. My IE will not open pages. When I place my cursor in the address bar and enter any address (e.g.: google.com), the cursor jumps back to the beginning of the address and nothing happens. I have done a full scan with MSE: nothing found Ran ADW cleaner...
System Security
IE Browser hijacked: suspect Delta search is the culprit
I have done the following without any success Ran ADW cleaner at least 3 times and restarted each time Ran thorough scan with MSE: negative Performed full scan with Malwarebytes and SuperAntispyware: deleted all adware/spyware I went to IE options and disabled all BHO that were in the list...
System Security
Browser Hijacked
Over the past few days I have been trying to resolve an issue with IE8 having been Hijacked. Most of the time when I use a search through Google or Bing, upon clicking one of the results I will get a random redirect. I have tried scanning with MSE, Malwarebytes, Onecare.live, and Spybot S&D. I...
System Security


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 05:36.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App