Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: ESET webb acccess protection problem

20 Oct 2009   #1
Antony

Win 7 64bit ultimate
 
 
ESET webb acccess protection problem

I was wondering f someone out there knows what is happeing. when I switched on this morning I got a flagged message telling me I wasnt fully secured. When I checked Eset I found that the web access protection is turned off. The tick box to activate it is greyed out and when I click on the default button it activates it but then when I double check it is turned off again. All other optios are ok. Anyone know what has happened? and how to correct it?


My System SpecsSystem Spec
.
20 Oct 2009   #2
Tews

64-bit Windows 8.1 Pro
 
 

Do you have the latest version of Eset System Security??
My System SpecsSystem Spec
20 Oct 2009   #3
Antony

Win 7 64bit ultimate
 
 

Im currently using 4.0.467.0. Ive just rebooted the pc and its seems to be working again, but I would like to know what happened if anyone knows/
My System SpecsSystem Spec
.

20 Oct 2009   #4
Tews

64-bit Windows 8.1 Pro
 
 

Ive been using Eset for a few months now, and Ive never run into this problem. Eset just sits nicely in the background and does its thing. I hope you get the answer to your question and am sorry that I couldn't give it to you..
My System SpecsSystem Spec
20 Oct 2009   #5
neoasr

Windows 7 ultimate 32bit OEM 6.1 Build7600
 
 

if problem persist .. try reinstalling eset..
My System SpecsSystem Spec
20 Oct 2009   #6
Dinesh

Windows® 8 Pro (64-bit)
 
 

It looks normal to me.
My System SpecsSystem Spec
20 Oct 2009   #7
gamepro127

Windows 7 Enterprise x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Antony View Post
I was wondering f someone out there knows what is happeing. when I switched on this morning I got a flagged message telling me I wasnt fully secured. When I checked Eset I found that the web access protection is turned off. The tick box to activate it is greyed out and when I click on the default button it activates it but then when I double check it is turned off again. All other optios are ok. Anyone know what has happened? and how to correct it?
Just a simple update made this occur (product module update)

The web protection shield scans all internet traffic for viruses.
My System SpecsSystem Spec
20 Oct 2009   #8
Antony

Win 7 64bit ultimate
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by gamepro127 View Post
Just a simple update made this occur (product module update)

The web protection shield scans all internet traffic for viruses.
Thanks for the info. At least I now know what happened. Its been running ok since it happened so I guess its sorted.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 ESET webb acccess protection problem




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Does ESET Smert Security 8 Provide Good Protection for Windows PC's?
Does anyone here use ESET Smart Security 8 on a Windows platform? How does it perform. I already have a license and am about to install it, but would like to know if there is an ideal configuration (I read something about it it doesn't provide the best protection for 0-days and you need to change...
System Security
MP3 Write Protection USB problem.
Hello Im confused with this guys answer here, it seems to be the solution to the problem im having. Ive insert my sony mp3 player and when I went to delete a folder i got this message:MP3 Write Protection Ive understood the instructions upto step c)c. Highlight StorageDevicePolicies, and then...
Hardware & Devices
Problem with Nod 32 Eset smart security 5
Hello I installed nod32 5 version on my computer. it is very good but when i restart my computer my windows do not can startup and show me black page that i can move mouse around of desktop and dont show any icon on my desktop. Please help me for solve this problem.
System Security
problem with Starforce Protection
Hello, Everyone I am having a problem with the starforce protection in Trackmania. so would you please help.
Gaming
Symantec Endpoint Protection Problem
Hello, The other day I booted up my computer. Everything was normal until Symantec Endpoint Protection started to install without me running any install applications. I did have it already installed because my colleges provides it for free. Anyways, I am wondering why this happened and continues...
Software


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 15:43.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App