Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Avast 2017 not runing on start up at all

03 Mar 2017   #1
Marioo

WINDOWS HOME PREMIUM SERVICE PACK 1
 
 
Avast 2017 not runing on start up at all

Well I already tryed to reinstall it throughout avast clear but nothing changed at all . Should I try to download the earlier version of avast and try to reinstall it again!! Thanks anyway!!


My System SpecsSystem Spec
.
03 Mar 2017   #2
torchwood

W7 home premium 32bit/W7HP 64bit/w10 tp insider ring
 
 

Hi Marioo,

Its possible that your first uninstall did not work properly,
please download thier uninstaller,
Avast Uninstall Utility | Download aswClear for Avast Removal
TO YOUR DESKTOP.

REBOOT TO SAFE MODE
now run the uninstaller
REBOOT to normal mode.

re-install
MAKE SURE ITS ACTUALLY AVAST's homepage, her you go

Avast | Download Free Antivirus for PC, Mac & Android

Roy
My System SpecsSystem Spec
03 Mar 2017   #3
Marioo

WINDOWS HOME PREMIUM SERVICE PACK 1
 
 

Thanks I will try again and return to you!!!
My System SpecsSystem Spec
.

03 Mar 2017   #4
Marioo

WINDOWS HOME PREMIUM SERVICE PACK 1
 
 

So I tryed over and over but so far still the same thing not runing at start up
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Avast 2017 not runing on start up at all




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
avast! Free antivirus quit working and will not re-start!! :(
I have had avast! for a few months now and loved it...until a few weeks ago, I noticed that it had stopped working. When I open avast! it says my system is unsecured and to re-start avast. When I click the start now button, it opens a box wanting me to allow avast to make changes to my hard drive....
System Security
Startup problems. (Avast takes 66 secs to start?!?!) and a few more.
So i am having a few problems. Mainly: 1. Soluto says avast take 66 (!!!) seconds to start 2. Whenever i switch GPU's (manual switching enabled) FF content space goes black and everything else goes transparent. (bookmark toolbar, address bar, all of it.) 3. And i just had a boot where 3/4's of my...
General Discussion
Runing ram at 800mhz on 667 mhz board
Is this OK? Ram is ddr2 800mhz so its not overclocked, only motherboard is d667mhz...
PC Custom Builds and Overclocking
AMD Slot A and runing Windows 7
My friend made a bet with me that I could not get windows 7 runing on a AMD Slot A motherboard. He is going to pay for all of the componets but if I lose I wil have to repay him back. So my question is what would be the best motherboard to use. I want something that has a x4 APG slot and Pci only...
General Discussion
Can I use Avast with Norton 2010?Is Avast is light AV?
I m using Norton 2010 but thinking to take Extra security. So should i use Avast with it or MSE ???? Which one will be lighter & better ???????
System Security


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 11:12.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App