Latest version of Avast Antivirus

Page 17 of 87 FirstFirst ... 7151617181927 ... LastLast

  1. Posts : 65
    Windows 7 Ultimate 64bit
       #161

    Brink said:
    It updated just fine for me though from the 5.0.259 version to the new 5.0.314.
    Did you update from within the program or download the full installer? When I tried to update from AIS 5.0.259 to 5.0.314 using Update button from within the GUI, I got a black screen after reboot(s). I had to uninstall in safe mode.

    I was able to install AIS 5.0.314 without any problems by downloading the full installer.

    Looks like others are having the same problem :
    [5.0.314] BUG: Newest Beta won't allow desktop to load
      My Computer


  2. Posts : 70,387
    64-bit Windows 10 Pro
    Thread Starter
       #162

    Airbot said:
    Brink said:
    It updated just fine for me though from the 5.0.259 version to the new 5.0.314.

    Are you using just the AV or the internet suite?
    I downloaded the AV download.




    fillup said:
    Brink said:
    It updated just fine for me though from the 5.0.259 version to the new 5.0.314.
    Did you update from within the program or download the full installer? When I tried to update from AIS 5.0.259 to 5.0.314 using Update button from within the GUI, I got a black screen after reboot(s). I had to uninstall in safe mode.

    I was able to install AIS 5.0.314 without any problems by downloading the full installer.

    Looks like others are having the same problem :
    [5.0.314] BUG: Newest Beta won't allow desktop to load

    I updated from within the 5.0.259 build to the 5.0.314 build using the "Update Program" button in "Maintenance".
      My Computer


  3. Posts : 271
    Windows 7 Enterprise x64
       #163

    I had to go to safe mode, uninstall avast! and install it again due to the blank screen issue.
    Windows 7 enterprise x64
      My Computer


  4. Posts : 65
    Windows 7 Ultimate 64bit
       #164

    The updater is buggy. Works for some people, not for others.

    I just uninstalled AIS 5.0.314 and reinstalled AIS 5.0.259. Then used the update button to update to 5.0.314. Rebooted as required. After the welcome screen, the screen goes black. I can mouse the mouse around but can't do anything else. I have to pull the battery out of my laptop (Acer Aspire 5738) to reboot. Same black screen if I try to reboot normally. The only thing I can do is boot into safe mode and uninstall AIS 5.0.259.
      My Computer


  5. Posts : 408
    Windows 7 Home Premium 64-bit
       #165

    No issues with the update here at home and at the office. Both were done in the program and went without any problem.
    Last edited by TheIgster; 25 Dec 2009 at 00:39.
      My Computer


  6. Posts : 8,476
    Windows® 8 Pro (64-bit)
       #166

    updated smoothly..
      My Computer


  7. Posts : 18,408
    Windows 7 Ultimate x64 SP1
       #167

    Brink said:
    Airbot said:
    Brink said:
    It updated just fine for me though from the 5.0.259 version to the new 5.0.314.

    Are you using just the AV or the internet suite?
    I downloaded the AV download.


    My problem was with updating within the full Internet Suite program (AIS), not just the AV.
      My Computer


  8. Posts : 4,927
    Windows 7 Professional 64-bit
       #168

    It would have been nice for them to release version 5 today :/
      My Computer


  9. Posts : 408
    Windows 7 Home Premium 64-bit
       #169

    swarfega said:
    It would have been nice for them to release version 5 today :/
    Sure, but I would prefer they ensure it's out of beta and ready first. Obviously there are some people still having issues with various things, including updates.
      My Computer


  10. Posts : 8,476
    Windows® 8 Pro (64-bit)
       #170

    Its asking me to register. So I clicked on the Register button and filled in the required info. Still its asking for registration. So I filled the online registration form and received the key in my email. Now when I enter the key, it says that the key is invalid. How do I activate it?
      My Computer


 
Page 17 of 87 FirstFirst ... 7151617181927 ... LastLast

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 08:08.
Find Us