Latest version of Avast Antivirus

Page 30 of 87 FirstFirst ... 20282930313240 ... LastLast

  1. Posts : 8,476
    Windows® 8 Pro (64-bit)
       #291

    yowanvista said:
    Latest version caused a BSOD
    Same here. 0X00000035.
      My Computer


  2. Posts : 8,383
    Windows 10 Pro x64, Arch Linux
       #292

    Dinesh said:
    yowanvista said:
    Latest version caused a BSOD
    Same here. 0X00000035.
    That's the same error that I got
    Back to MSE
      My Computer


  3. Posts : 18,408
    Windows 7 Ultimate x64 SP1
       #293

    yowanvista said:
    Dinesh said:
    yowanvista said:
    Latest version caused a BSOD
    Same here. 0X00000035.
    That's the same error that I got
    Back to MSE

    What's the situation when it happens? Doing anything specific? Haven't had any errors for quite a few of the last versions. Maybe try using the uninstall tool to get it off your system, then download and install again fresh.
    avast 5 removal tool
      My Computer


  4. Posts : 9,582
    Windows 8.1 Pro RTM x64
       #294

    I haven't had any errors either. I have mine set up to automatically download and install new versions of the program when they are made available.
      My Computer


  5. Posts : 11,840
    64-bit Windows 8.1 Pro
       #295

    The only problems that I have with Avast is that it drops my speed from 40mb/sec to 20mb/sec ..
      My Computer


  6. Posts : 18,408
    Windows 7 Ultimate x64 SP1
       #296

    Tews said:
    The only problems that I have with Avast is that it drops my speed from 40mb/sec to 20mb/sec ..

    They have a new ongoing thread about that, might take a look.
    Avast 5 WebShield slowing down your web surfing?
      My Computer


  7. Posts : 11,840
    64-bit Windows 8.1 Pro
       #297

    Thanks Aaron... Ill reinstall Avast and disable webshield and see if that makes a difference...
      My Computer


  8. Posts : 18,408
    Windows 7 Ultimate x64 SP1
       #298

    No problem. Don't ever have that problem either, my speed is the same with everything enabled, or with everything disabled.
      My Computer


  9. Posts : 11,840
    64-bit Windows 8.1 Pro
       #299

    Eureka!! Webshield was the culprit!! Thanks again Aaron!
      My Computer


  10. Posts : 18,408
    Windows 7 Ultimate x64 SP1
       #300

    Weird how it happens to some, and not others.

    Glad you found it out.
      My Computer


 
Page 30 of 87 FirstFirst ... 20282930313240 ... LastLast

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 05:23.
Find Us