Libraries - Restore Default

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567

  1. Posts : 3
    Windows 7 Professional x64
       #60

    Brink said:
    Hello LaUs3r,

    You might see if you may get lucky that restarting explorer or sign out and in of Windows may apply enough to fix you libraries, but usually a restart is required to fully apply.
    thx brink for you reply, but I didn't explain well....

    1) I login and autostart script is launched. part of the script is to mount the truecrypt partition where the folders of my libraries are

    2) I enter the password to mount the partition

    --> Result regarding the libraries: the folders of the libraries appear as "white icons" and the links to the folders on the truecrypt partition do not work

    When I delete all libaries and restore the defaults, all is fine and the folders on the truecrypt partition are found, links to work. To delete and restore the defaults are manual steps I'd like to have done automatically.

    I managed so far to scipt the deletion of the different libraries:

    Code:
    SLUtil Delete Documents
    SLUtil Delete Pictures
    SLUtil Delete Music
    SLUtil Delete Videos
    What does not work is the "restore default libraries"....here I would appreciate a solution that can be triggered by a script
      My Computer


  2. Posts : 70,234
    64-bit Windows 10 Pro
    Thread Starter
       #61

    Ah, I see now.

    I'm afraid that I don't know of a way to "Restore default libraries" via script or command.
      My Computer


 
Page 7 of 7 FirstFirst ... 567

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 09:03.
Find Us