Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Adding a device that is not installed

17 Nov 2010   #1
daniellouwrens

Microsoft Windows 7 Professional 32-bit 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 
Adding a device that is not installed

Hi

I have W7 Pro 64 and have installed XP Mode and Virtual PC.

As I understand it the tutorials show how to add a device to Virtual PC that is already installed in Windows 7, but I have a printer and scanner that are not and cannot be installed as there are no 64bit drivers.

Is there a tutorial that shows how to add a device that is not installed in W7, both are USB devices.

Thanks

Daniel


My System SpecsSystem Spec
.
17 Nov 2010   #2
daniellouwrens

Microsoft Windows 7 Professional 32-bit 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

Hi

In the end I just went for it, it was as easy as, this is a brilliant piece of software, well done Microsoft (again).

cheers

Daniel
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Adding a device that is not installed




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Adding a Bluetooth Device gives 0x80004005 error
I have a DR-BT101 bluetooth headset. And Broadcom Bluetooth drivers and Widcomm Bluetooth Software. Every time I connect the device to another operating system or music player, the device fails connecting. When I delete it and try to add it again, it gives 0x80004005 error. I have to uninstall...
Hardware & Devices
Audio device not installed
Hi guys, I really appreciate for those who helping. My Sony Vaio has installed Windows 7 Ultimate for a long time ago. But recently, my audio has muted or whatever has happened. I tried to look up the sound system in Device Manager, none of the system listed is related to sound or audio....
Sound & Audio
"No Audio Output Device Is Installed", but I HAVE installed one?
Hi, I'm pretty desperate for help with this issue, I've been searching on Google for the last three and a half hours for a solution but came up with nothing, so I thought I'd post here to see if anyone can tell me what's up. I turned on my laptop today to find that there was a little red 'x'...
Sound & Audio
Video driver causing BSOD after adding device to domain
I'm having a very strange BSOD. Here is what I can tell for sure. 1. System is dual boot with XP and Win7 pro. 2. Everything was working fine. I could boot to either OS. 3. I added the Windows 7 install to our domain. 4. I rebooted and BSOD 0x000000124. 5. I can boot to safe mode and from...
Graphic Cards
Adding device
Hey... I need to add a network device (Microsoft Loopback adapter), but somehow I cant manage to get to Add Hardware Wizard (as it was possible in Vista)... when I click Add Device it just waits infinitely and of course finds nothing...
Network & Sharing


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 22:23.
Twitter Facebook Google+