Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: SP1 fails to install

22 Feb 2011   #1
sniperdude

win 7/xp pro... dual boot
 
 
SP1 fails to install

service pack one fails to install each time i try

saying an unknown error and giving this code 0x800F0826


any advice ?



My System SpecsSystem Spec
.
22 Feb 2011   #2
wds7

WDS 7 Home Pre.x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by sniperdude View Post
service pack one fails to install each time i try

saying an unknown error and giving this code 0x800F0826


any advice ?

How many updates do you have that come with sp1 ...?
try to install those update first by uncheck sp1 ...
run wds update again to see if you miss any thing ....?
My System SpecsSystem Spec
22 Feb 2011   #3
sniperdude

win 7/xp pro... dual boot
 
 

just 1 other and that's for silverlight

have tried via windows update and manual update
My System SpecsSystem Spec
.

22 Feb 2011   #4
wds7

WDS 7 Home Pre.x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by sniperdude View Post
just 1 other and that's for silverlight

have tried via windows update and manual update


Sp1 did showed up in wds update right ...?
Keep it there ...run update again ...to see if any more show up ....

Maybe ..you still missing some updates prior to Sp1 ...
My System SpecsSystem Spec
23 Feb 2011   #5
sniperdude

win 7/xp pro... dual boot
 
 

yes its from windows update no other important updates and it still fails

not missing other updates
My System SpecsSystem Spec
23 Feb 2011   #6
Bill2

Windows 7 x64 pro/ Windows 7 x86 Pro/ XP SP3 x86
 
 

My System SpecsSystem Spec
23 Feb 2011   #7
sniperdude

win 7/xp pro... dual boot
 
 

tried all the advice in that thread nothing worked


i just can't get it on this system at all

I have got it on my HTPC that has almost the same software on

could someone have a look at this CBS
My System SpecsSystem Spec
Reply

 SP1 fails to install




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Win 7 Install Fails Home Pre (Can not install on this hardware)
Hello all- My friend has an old laptop laying around that was broken so I told him hey what the heck bring it over and I'll fool around with it. He brings it over and I get my good old external HD that I use YUMI to install windows with. This thing is going nuts beeps & boops the whole time; I...
Installation & Setup
Windows update fails to install IE10 after repair install
I did a repair install of W7 Ult. x64 SP1. Applied all updates, but if fails to install IE10 update : (as you see it is a dutch version). If have run sure & sfc /scannow. Both report no problems. CBS files are attached. Please help ?
Windows Updates & Activation
New drive fails to install windows 7 but will install ubuntu
my computer is a Toshiba Satellite C650-1CR with Windows 7 Home Premium 64 bit. I has a Toshiba MK3265GSXV hard drive. When I started the computer a few days ago I received an error message saying Check Cable connection. No bootable device. I checked the BIOS and the hard drive wasn't detected...
Installation & Setup
directx fails to install after win 7 repair install
Hi, I ran an install over my current win 7 x64 image. I now cannot update directx. I get the following error: An Internal system error occurred. This all started because I'm getting errors when trying to launch games from steam. One of the first things suggested to try is to reinstall...
Software
Windows 7 Install Disc fails to see hard disk after Ubuntu install
After I tried to make a dual boot with Ubuntu and Windows 7 Ultimate (64-bit), Windows now does not boot. I have tried to reinstall and repair the HDD but the disc fails to recognize my HDD (Western Digital Scorpio Black 500 GB). My HDD is Basic, has 3 primary partitions and 1 extended (3 logical)....
Installation & Setup
Two issues: Upgrade install of W7x86 fails and W7x64 fails to clean install
Clean installing W7 x86 is no problem. But 1) upgrading Vista x86 to W7 x86 fails and automatically rolls back to Vista, and 2) attempt to clean install W7 x64 results in BSOD when rebooting to finalize the process. Any suggestion would be appreciated.
Installation & Setup


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 16:43.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App