Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: WIN 7 SP1 POST INSTALLATION PROBLEM

08 Apr 2011   #1
dniaak

Windows 7
 
 
WIN 7 SP1 POST INSTALLATION PROBLEM

I have installed [4/5/2011] Win7 SP1 final (via windows update) on an Acer

Aspire 1410-8414 notebook, with Win7 home premium installed.

Now no browser [IE, FF or Chrome] will load any website. The computer

connects to the internet, and media players will open streaming net

radio and tv stations without a problem, and program updating works

too; so it is just a browser issue.

The strange thing is that the embeded web browser within Winamp does

function properly, so only stand-alone browsers won't load.

What I have done:
1] In Control Pannel>AdminTools>Services: computer browser and all
relevant IP services are started and running properly.

2] In PC Tools firewall: unrestricted in/out privilages are allowed for
all 3 browsers, and network status is "active".

3] There is no apparent conflict with Avast6 web or network shields.

4] I have reset/refreshed: winsock,ipv4,ipv6 and flushed dns.

I can't think of anything else to do. I don't want to have to

uninstall SP1 to be able to get online. Any ideas? Thanks.


My System SpecsSystem Spec
.
22 Aug 2011   #2
27andrea

Window7 HP 64 bit
 
 
re W7 browser issues

My System SpecsSystem Spec
Reply

 WIN 7 SP1 POST INSTALLATION PROBLEM




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Driver installation post sysprep (or BSOD)
Hello, I am currently building an image for work with all the drivers required to support all of our models. So far, i am able to properly inject all of the drivers and distribute the image without an issue, all except one driver. Intel USB 3.0 EXtensible Host Controller driver. For some of the...
Drivers
virtual xp post installation problem
Dear Forum, i am new member ... I installed Virtual xp by folling all steps in the document http://sevenforums.com/tutorials/8247-windows-xp-mode-install-setup.htm however, in 7th step i.e. open and run windows xp mode.. when i click on start-> program -> windows virtual pc i am not...
Installation & Setup
Help, Big installation problem, 11th time installation fail
Win7 64bit: While I am attempting to install a driver on cd rom, the disc suddenly crashed inside the rom and it also crashed the cd rom, then the OS remains the same so I tried shutting down the PC, but while shutting Down, BSOD suddenly flashed on my screen, I disregarded it, since I think it's...
Installation & Setup
Post-Installation help..
Hy guys.. I registered on this forum mainly to ask this question but that would be very mean of me.. so I hope I can stick around and help out with my crappy little knowledge about computers :) My laptop was running Windows Vista Home Premium earlier until one of my IT friends upgraded my laptop...
Installation & Setup
Windows 7 Post-Installation Space Issue
I just finished installing a Windows 7 Pro upgrade from Vista. I now have almost no room left on my hard drive, which used to have about 100+ GBs free. What can I safely delete?
Installation & Setup


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 21:45.
Twitter Facebook Google+